Celebklub

A „Keresem a családom!” műsorvezetője még maga sem hiszi el a történteket

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 24. 10:59

Lilu egy régi vágya teljesült...

Nemrég ért véget az RTL Klub nagysikerű családegyesítő műsorának harmadik évada, mely gyönyörű és megható történteket tartogatott a számunkra. Most, hogy két év után először - pár hónapig - nem forog a kamera, mindenki azzal töltheti az idejét, amivel csak szeretné.

 

 

Lilu például nem tétlenkedett sokat, az elmúlt hónapokban részt vett a Magyar Everest Expedíciójában, emellett kisfiával a nyakukba vették a világot és rengeteget utaztak.

 

 

A csinos műsorvezető ismét úton van, és nem is akárhol. Azt mondjak, Amerika az álmok országa, akkor New York a vágyak városa lehet, ugyanis Lilunak minden vágya volt, hogy újra ott lehessen. A „Keresem a családom!” stábja már járt a nyüzsgő metropolisban, amikor is Rafael Edit életéről forgattak. A magyar származású lány akkor úgy döntött, mindenképp szeretné megismerni a gyökereit, de legfőképp édesanyját.

A találkozásuknak pillanata felejthetetlen a mai napig:

Lilu tehát ismét New York utcáit szeli, és olyan alakokba botlik, mint például a Vasember vagy egy Minyon!

 

 

A város lenyűgöző, és mint megtudtuk, éjjel sem alszik.

 

 

A gyönyörű műsorvezető pár héttel ezelőtt Európa egyik legismertebb fesztiválján, a Glastonbury-n, bulizott. Hogy miért különleges ez az esemény, azt maga Lilu mesélte el nekünk.

forrás/képek: Keresem a családom, Facebook
#Celebklub#kaland#utazás#találkozás#műsorvezető#család#lilu#keresem a családom!#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk