Celebklub

Éljen! Van még remény! Újra együtt az álompár!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 21. 15:00

A rengeteg válás és szakítás után, most végre egy örömhírt kaptunk a hollywoodi csillagoktól! Úgy tűnik ugyanis, hogy két nagy kedvencünk kibékült! Kikről és miről is lehet szó pontosan? Eláruljuk!

Emma Stone ésAndrew Garfield nem is olyan régen még azzal törték össze a szívünket, hogy útjaik véglegesen is különváltak.

Most azonban, ha hihetünk a pletykáknak, akkor a nagy páros ismét összemelegedett!

Az egyik külföldi lap ugyanis nemrég arról számolt be, hogy az immáron már Oscar-díjas Emma Stonetöbbször is ellátogatott Londonba, hogy megnézhesse egykori kedvesét, aki ezúttal nem a vásznon, hanem a színházi deszkákon domborít. Természetesen, ha már arra járt, akkor a színfalak mögé is belesett, hogy üdvözölhesse Garfieldot.

Sőt, egy bennfentes szerint nemegyszer kéz a kézben surrantak ki a színház hátsó ajtaján!

 

A post shared by The Academy (@theacademy) on

Nos, az eddig is sejthető volt, hogy Andrew Garfield érzései nem változtak, jó példa erre az a bizonyos taps és pillantás a tavalyi Akadémiai díjátadón, amikor is Stone győzedelmeskedett, ahogyan azt is bevallotta, eléggé megviselte a szakítás.

A két színész egyébként különválásuk óta már többször hangoztatta, hogy mennyire rajonganak még mindig egymásért, így nem csoda, hogy milyen sokan reménykednek benne, hogy kibékültek.

Egyelőre azonban egyik fél sem erősítette, illetve cáfolta meg a körülöttük zajló találgatásokat, az viszont biztos, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, valamint az is, hogy még mindig kötődnek egymáshoz!

Ráadásul Stone kisasszony idén a legjobban kereső hollywoodi színésznő lett!

Ha kíváncsi vagy kik szerepelnek még a listán, kattints az alábbi videóra!

Forrás: elle.com
Képek: Tumblr.com, Instagram.com
#Celebklub#RTL Klub#rtl#sztárok#hollywood#emma stone#andrew garfield#oscar-díj#szerelmesek#újra együtt#szakítás

Címlapról ajánljuk