Műsorújság
RTL Most

Hűha! Ismét beütött a Pókember-átok?!

A hálószövő mozifilmes feldolgozásaiban van valami hátborzongatóan közös. Az első, Tobey Maguire-féle filmmel kezdődött, majd folytatódott Andrew Garfield-dal és most úgy tűnik, hogy Tom Holland sem úszta meg a dolgot. De vajon, mi lehet ez? Eláruljuk!

Úgy fest, a Pókember-filmek társkereső cégnek is elmehetnének!

Tobey Maguire ugyanis rövid ideig randevúzott kolléganőjével, Kirsten Dunst-tal. A Csodálatos Pókember-filmek sztárjai, Andrew Garfield és Emma Stone pedig, még mindig álompárként élnek sokunk emlékezetében, annak ellenére is, hogy már jó ideje szakítottak,

Most pedig felröppent a hír, hogy a Pókember-Hazatérés szereplői, Tom Holland és a popsztárból színésznővé avanzsált, Zendaya is egymásba szerettek!

„Az első címlapfotóm! Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy az egyetlen és utánozhatatlan Zendayával oszthatom meg!”
 

 

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

A két fiatal a forgatások alatt kezdett el találkozgatni és bár próbálták titokban tartani egymás iránti vonzalmukat, ha csak tehették, minden idejüket együtt töltötték. Állítólag a színészeknek hasonló az érdeklődési köre és a humora is, így pedig nem is csoda, hogy a kémia a vásznon is ilyen jól működött közöttük.

Igaz, a pár nem erősítette meg kapcsolatukat, a jelek azonban mégis azt támasztják alá, hogy nagyon boldogok együtt, amire csak még inkább ráerősít Tom Holland legutóbbi nyilatkozata:

„Nem régóta ismerjük egymást, de máris legjobb barátok lettünk! Zendaya elképesztő és nagyon hálás vagyok, hogy elmondhatom, mellettem áll.”

 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Ha kíváncsi vagy, hogyan mutat az újdonsült szerelmespár a mozikban, akkor nézd meg a Pókember-Hazatérés című filmet!

Forrás: elle.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók