Celebklub

Lakatos Márk a Szigeten is megmondja, mi a tuti!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 17. 10:40

Virágos fejdísz, hátizsák-őrület, hippi trendek, egy fesztiválon mindent megtalálunk. A Fókusz stábja Lakatos Márk, stylisttal járta körbe a Szigetet, divatszemlét tartva.

A szemüvegek, a fejpántok mindig is fesztiválviseletnek minősültek, de vajon mik azok az új darabok, amik a legújabb őrületet diktálják a nyári bulikon? A csipke, a tüll, az átlátszó anyagok idén nagyon népszerűek voltak, ráadásképp pedig az elmúlt két évtized több divatja is visszatért. Ez persze nem meglepő! Lakatos Márk szerint Woodstockban indult a fesztiválozás igazi öltözködési kultúrája, és évről évre oda is térnek vissza a trendek.

 

A post shared by Mark Lakatos (@markolakatos) on

A „csináld magad” ruhadarabok, például a batikolt pólók, újra visszatértek a köztudatba, Márk szerint pedig ez az egyik legfontosabb vonása az ilyen eseményeknek, mint a Sziget, mivel a sokszínűséget, a szabadságot hirdetik.

 

„Olyan nincs, hogy divatbaki. Főleg nem egy fesztiválon.”

 

A fesztiválokon a legfontosabb öltözködési szempont a kényelem, ezt sugallja a legtöbb népszerű ruhadarab. A stylist viszont úgy véli, a divatbaki egy értelmetlen fogalom, mivel ezek a bulik arról szólnak, hogy mindenki önmagát adva, szabadon, előítéletek nélkül érezze jól magát.

Forrás: Instagram

#Celebklub#rtl#RTL Klub#lakatos márk#stylist#sziget#Fókusz#buli#fesztivál

Címlapról ajánljuk