Celebklub

Pumped Gabo: "Erősebb lesz a második évad!"

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 14. 10:30

Augusztus 21-én folytatódik a Pumpedék című reality az RTL Spike-on! A hétfői Reggeliben Pumped Gabo, VV Soma és Sebestyén Ági meséltek az új évadról, ami állításuk szerint sokkal fordulatosabb lesz, mint az előző.

Közzétette: RTL Spike – 2017. augusztus 11.

A sajátos táncmozdulatai miatt az internet sztárjává emelkedett Pumped Gabo, azaz Szabó Gábor és barátai folytatják ámokfutásukat az RTL Spike-on. A sorozat második évadában Gabo, Soma és Domán a Balatonnál próbálnak szerencsét, miközben Gabo és Ági kapcsolata egyre viharosabbá válik, és állandó kérdés lesz az is, hogy éppen hányadán is állnak egymással. Gabo számára persze a csajozás is fontos szerephez jut a balatoni munka mellett, azt azonban a bronztestű bulibáró már nem tudja elviselni, hogy közben Áginak is megvannak a maga kis kalandjai.

A Reggeliben VV Soma beismerte, hogy egyszer a szíve fogja őt a sírba vinni, ugyanis ő a Pumped Bár befektetője, mivel barátjának gyakran meggyűlik a baj az anyagiakkal.

"Most csinálunk életünkben először ilyet, és azért nem könnyű..."
 

Gabo ráadásul lesérült – kiugrott a helyéről a jobb válla –, a részletek azonban majd csak jövő hét hétfőn derülnek ki, a srácok és Ági is igyekeztek nagyon titokzatosan fogalmazni a beszélgetés során.

Kapcsolj augusztus 21-én (hétfőn) 22:00-kor az RTL Spike-ra, mert rögtön két részt is láthatsz a Pumpedék második évadából!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#pumpedék#pumped gabo#sebestyén ági#vv soma#siófok#második évad#folytatás#reality#sorozat#rtl spike

Címlapról ajánljuk