Celebklub

Ez Istenes Bence és Radics Gigi közös szenvedélye!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 2. 9:33

A Hungaroringen tartott idei Magyar Nagydíj a celebvilágot is megmozgatta, többek között Istenes Bence és Radics Gigi is jelen voltak. Ottléte alatt Gigi élete egyik legnagyobb pillanatáról is beszámolt a Fókusznak.

A Survivor műsorvezetője Instagram posztjában lelkendezett arról, hogy gyermekkori álmát sikerült valóra váltania, ráadásul még a kép hátterét is okosan kinézte magának a műsorvezető, ugyanis az egyik győztes Ferrarival fotózkodott le.

Azt, hogy a kikapcsolódásként szolgáló versenyen Bence Sebastian Vettelnek, vagy Kimi Räikkönennek szurkolt-e ugyan nem tudjuk, de rossz lóra - vagy inkább autóra - nem igazán tehetett, lévén a Ferrari két bajnoka a dobogó első két fokát foglalhatták el.

 

 

Nem csoda, hogy Bence egy kis kikapcsolódásra vágyott, nemrég fejezte be ugyanis az  RTL Klub vadonatúj túlélő show-jának forgatását.

A Survivor augusztus 28-tól, minden hétköznap 19:00-tól lesz látható az RTL Klub műsorán! A hazai közönség Istenes Bence vezetésével követheti majd nyomon a Fülöp-szigeteki, megannyi embert próbáló kihívást, ahol a tét ezúttal is a túlélés, valamint 20 millió forint! 

 

 

Radics Giginek szintén meg volt a favoritja, ő Lewis Hamiltonért rajong, aki épphogy lecsúszott a dobogóról.

Hamilton neve mostanában sokszor felbukkant a médiában, mivel az utóbbi időben a magyar szupermodellel, Palvin Barbival találkozgatott. Azóta viszont új szelek fújnak, a kifutók csillagát ugyanis legutóbb már a magyar fociválogatott csapatkapitányával, Dzsudzsák Balázzsal kapták lencsevégre.

 

 

Gigi a Fókusz riporterének adott interjújában elmondta, hogy eleinte félve ült a volán mögé, de mióta leküzdötte szorongását, imád vezetni!

Az X-Faktor női mentora másfél éve szerezte meg a jogosítványát, ami élete egyik legnagyobb pillanata volt.

„Úgy érzem megtaláltam a számomra megfelelő kocsit, amit szerintem egész életemen keresztül nagyon szívesen vezetnék.” – mesélte elragadtatva Gigi.

 

 

A gyönyörű énekesnő pár hónappal ezelőtt még legújabb klipjén munkálkodott, utána az X-faktor táborában volt jelenése, időközben az érettségi vizsgáit is letette, sőt, még arra is szorított időt, hogy egy egyelőre titokzatos film szinkronfelvételein részt vegyen.

Szerencsére minden jel arra utal, hogy Gigi élvezi a pörgést, ráadásul újdonsült mentortársai tesznek róla, hogy könnyen beilleszkedjen a már összeszokott X-faktor zsűricsapatba is.

 

Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#radics gigi#X-Faktor#istenes bence#hungaroring#magyar nagydíj

Címlapról ajánljuk