Celebklub

Olvass te is Szabados Ágival!

rtl.hurtl.hu

2017. július 6. 16:25

A Híradó műsorvezetőjéről már eddig is tudtuk, hogy a könyvek nagy szerelmese, de ezt a szenvedélyét odáig erősítette, hogy most már egy modern könyvklubot is vezet (amihez akár te is csatlakozhatsz)!

Legyen szó tíz perc sorban állásról, utazásról, unalmas dugóban töltött nyugiról vagy csak szimplán egy kis szabadidődről, Szabados Áginál mindig a könyvek az elsők. Ha teheti, és felszabadul egy picike idő is a rohanós napjain, azonnal egy könyv után nyúl.

Legutóbb például a csodás nyaralós fotói láttán olvadozhattunk, miközben a Kanári szigeteken gyűjtötte az élményeket, na meg persze a D-vitamint. Azonban még ilyen festői környezetben is egy-egy csodás történetre szomjazott: a jól megszokott könyvei itt sem hagyták magára (párjával).

Azonban az általa emlegetett „bookaholic-ság”, vagyis a könyvfüggősége nemcsak a saját szenvedélye, úgy döntött, hogy másoknak is átadja ezt az imádatot, és megalakította a – XXI. század elvárásai alapján Facebook-on – saját könyvklubját. Mindenképpen szerette volna, ha mások is csatlakoznak ehhez a hobbijához, hiszen manapság sokszor elfelejtjük: tényleg mindenkinek arra van ideje, amire szakít is a napirendjéből.


Az éjjeli kockulás és állandó telefonálgatás helyett egy-egy regény is lehetne a választásunk!

A csoporttagok számára csupán két kikötése van: minden hónapban olvassanak el egy könyvet, annyi útmutatással, hogy a műsorvezető azt is megadja, milyen kategóriában válasszanak. Legutóbb például az „utazás” volt porondon.

A Reggeliben el is merültek a témában Fehér Tibivel és Gál Petrával, sőt még az is kiderült, hogy Petra már a kezdetek óta tagja Ági kezdeményezésének.

A szenvedély mellett persze a gyerekek és az oktatási rendszer is szóba került: vajon mi kellene ahhoz, hogy a kicsik és a tinik is többet olvassanak?

Kíváncsi vagy Szabados Ági véleményére? Nézd meg a Reggeli beszélgetést!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#szabados ági#Reggeli#Híradó#műsorvezető#olvasás#könyv#könyvmoly#könyvklub

Címlapról ajánljuk