Celebklub

Nézz be a kulisszák mögé: így forgat Fördős Zé és csapata!

rtl.hurtl.hu

2017. július 3. 13:52

A Konyhafőnök zsűritagja sosem mond nemet a kalandokra, sőt szereti megfűszerezni is azokat. A képeit nézegetve nemcsak éhesek leszünk, de komoly ingerünk lesz, hogy kimozduljunk a szabadba.

Az már legutóbb kiderült, hogy szívesen beugranánk Fördős Zé csapatába, hiszen ahhoz, hogy igazán jó recepteket pakolhassanak össze a követőiknek, tesztelniük is kell. Megannyi csodálatos finomság köszön ezért vissza az Insta-képeikről, így egyáltalán nem sokkolt minket (na jó, azért egy picit mégis), amikor megláttuk, micsoda tortákkal köszöntik fel egymást a szerkesztőségükön belül.


Múltkor például édesapja születésnapját ünnepelték, ráadásul egy olyan tortával, hogy az szinte már megszólalt.

Izgalmas és ízekben gazdag tehát a munkájuk, ebből azonban a kalandok sem maradhatnak ki, főleg úgy, hogy maga Zé is egy igazi világutazó:
 

Ebből kiindulva simaliba volt neki, hogy a szakadó esőben kiruccanjon az erdőbe egy kicsit, hogy épp ott dobjon össze egy laza kis tésztás vacsit. Igen-igen, hiszen a túrázás, a szép táj, és az igazán kalandos kihívások nem állíthatnak akadályt az ember elé, főleg, ha közben meg is éhezik.


„‼Erdőben, hegytetőn, kirándulás közben, kempingezéskor is lehet ütős kajákat enni!!!”



Persze, nemcsak az erdőben, de néha napján még a hegyekbe is elugranak, hogy a megannyi kulináris élmény mellett a látványt is magukba szívhassák. Egy kis siklóernyőzés vagy éppen hegymászás, Zé semmire sem mond nemet!

Nézzétek, hogyan lógott egy sziklafalon például:


De nyugi, Zével nemcsak ilyen extrém körülmények között találkozhatunk, hiszen azon túl, hogy mindig kalandokba keverik, sőt ezeken az izgalmas helyeken néha-néha még fakanalat is ragad, alapjáraton biztonságban készülnek a Zé fogások! Sőt, a mostani nyári időben végre már teraszépítésbe is kezdtek, mert ugye sütögetni napfényben és friss levegőn a legkellemesebb!

Ti is csatlakoznátok egy eseménydús főzésre Zéhez?

#Celebklub#RTL Klub#rtl#fördős zé#Street Kitchen#forgatás#kulissza#extrém#túra

Címlapról ajánljuk