Celebklub

Sárközi Ákos a legcukibb apuka a világon!

rtl.hurtl.hu

2017. június 22. 16:05

Azt már régóta tudjuk, hogy a Michelin-csillagos séf életében nemcsak a gasztronómia nagy szerelem, hanem kislánya is. Ezt most ráadásul egy nagyon vicces, mégis aranyos montázzsal is bizonyította.

Ha főzésről van szó, Sárközi Ákos nem ismeri a viccet! A Konyhafőnök negyedik évadában és az idei VIP-ben is bizonyította: nem tűri a trehányságot a konyhapultokon, és mindenkitől elvárja, hogy kreatív ételeket alkosson.

Ezeket az elveket ő maga is betartja, nem is véletlen, hogy a kreativitás a saját tányérjain is mindig meglátszik! Legyen szó a Konyhafőnökben készített lenyűgöző ételkölteményeiről, vagy éppen a festményként tálalt alkotásairól, mindig a maximumot hozza ki magából. A képzeletének semmi sem szabhat határt.

Ezt úgy tűnik, hogy tündéri kislánya is megörökölte, akiért él-hal az édesapja:

Most beköszöntött a nyár, így a Séf még több időt tölthet együtt kislányával, aki valószínűleg a vakáció minden percét kihasználja, hogy sok-sok mókával töltse ki az idejét. És ez nem csak feltételezés, hiszen a Borkonyha séfje egy igazán vicces fotómontázst tett ki a Facebook oldalára, amin jól látható, igazán mulatságos elfoglaltságot találtak maguknak:
 

„De jó, ha a gyerek vakáción van!! Apának lenni jó?????”
 

 


Nálunk biztosan Ákos nyerte el a Legjobb Apuka címét, hiszen ennyi sminket csakis a legjobb fej szülők vállalnak be!

Az viszont most már egyre biztosabb, hogy a Sárközi családban mindenki szereti kreatívan kifejezni magát, a Séf maga is bevallotta, hogy egyik kedvenc hobbija a festészet. Gyerekkorában pedig a fotózás volt a nagy álma, amit egy régi képpel is alátámasztott, ahol kisfiúként, mini fényképezőgéppel pózol a kamera előtt.

Kíváncsi vagy, mennyire kreatív a Konyhafőnök Sárközi Ákosa, ha a tálalásról van szó? Nézd meg az alábbi videóban!

Ha ez sem lenne elég, akkor pedig nézzétek meg, miről beszélgetett a Séf Barabás Évivel a Portré című műsorban!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Konyhafőnök#sárközi ákos#apa#apuka

Címlapról ajánljuk