Celebklub

Bekamerázták a világsztár lakását, így minden percben nyomon követheted őt!

rtl.hurtl.hu

2017. június 9. 16:30

Megjelent az énekesnő vadiúj lemeze, a Witness, és ezzel egy időben elindult a neten az élő közvetítés a híresség házából, aminek minden egyes szegletét kamerák figyelik!

Katy Perry 2018-ban Európában turnézik legújabb lemezével, ami a minap jelent meg egy közönségtalálkozót követően. Az énekesnő YouTube csatornáján élőben követhettük az eseményt, melyen Perry legnagyobb rajongóinak énekelte el új dalait, majd a hozzá intézett kérdésekre is válaszolt. Így tudtuk meg többek között a Power és a Save as Draft című számok történetét.

"Ez az album a felfedezésről szól. Ha rám nézel és magadat látod bennem, akkor tudd, hogy te is álmodhatsz akkorát, mint Katy Perry."

Az énekesnő továbbá azt is megosztotta közönségével, hogy az új lemez egyben visszatérés is a gyökereihez, ugyanis szerinte ő az internetnek köszönheti hírnevét, és most lehetősége van újjászületni a világhálón. Ezért is az élő videó, ami egész hétvégén elérhető lesz Katy YouTube csatornáján. A világsztár a következő pár napra egy Big Brother stílusú házba költözik, ahol a barátaival fog bulizni vagy éppen meditálni.

Lesd meg, mit csinál ebben a pillanatban!

Múlt hétvégén Katy Perry is ott volt Ariana Grande manchesteri adománygyűjtő koncertjén, és egy igazán különleges ruhát öltött magára a terrortámadás áldozatainak arcképével.

Forrás: etonline.com

#Celebklub#rtl#RTL Klub#katy perry#album#lemez#újdonság#új#lakás#ház#otthon#kamera#élő#valóságshow

Címlapról ajánljuk