Celebklub

ÉNB Barbi kislányt hord a szíve alatt!

rtl.hurtl.hu

2017. június 8. 12:10

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Barbi nyár végén ad életet kisbabájának.

A sorozatsztár azt mondja, hogy az első három hónap nagyon nehéz volt, szinte minden pillanatban rosszullétek gyötörték. Nem volt étvágya, és állandóan hányingerrel küzdött, azonban ahogy leteltek az első hónapok, minden visszaállt a rendes kerékvágásba.

A 29 éves Barbi terhessége hetedik hónapjában jár, és a kezdeti rosszullétek után nagyon jól érzi magát a bőrében. A sorozatsztár pocakja szépen gömbölyödik, és mivel sosem küzdött túlsúllyal, arra sem kell odafigyelnie, mit eszik. Bár a lány már a 27. hétben jár, mindössze 3-4 kilót szedett fel.

 

 

 

„Mindent el akartam olvasni, hogy felkészült legyek. Sajnos arra nem számítottam, hogy a neten nem csak okosságokat, hanem rengeteg szomorú történetet is találok majd. Azonnal beképzeltem magamnak minden butaságot, és persze elkezdtem aggódni a kisbabámért. Szerencsére az anyukám újra és újra megnyugtatott. Anyuval nagyon hasonló a terhességünk és rengeteg jó tanácsot tud adni, például a majdani szüléssel kapcsolatban is. Most már csak rá és az orvosomra hallgatok."- nyilatkozta az ÉNB sztárja.

 

Barbi nagy vágya, hogy természetes úton hozhassa világra a babát, de azért tart a fájdalomtól, és a nagy nap előtt szeretne részt venni egy felkészítő tanfolyamon is.

 

„Bevallom, amikor megtudtam, hogy kislány lesz, majd ki ugrottam a bőrömből. Két vágyam volt amikor még csak álmodoztam arról, hogy egyszer anya leszek. Az egyik, hogy harmincéves korom előtt szüljek, ami sikerült, a másik pedig hogy kislányom legyen. Az ultrahangvizsgálatra menet is éreztem, hogy ez a vágyam is teljesülni fog, és tessék, teljesült is."
 

Barbi, mint minden lányos anyuka, már alig várja, hogy öltöztethesse kisbabáját. Bár a sorozatsztár babonás, az utóbbi hetekben már vásárolt néhány cuki ruhácskát, rugdalózót, takarókat, sőt kiscipőt is.
 

 

 

Az Éjjel-Nappal Budapestben Barbi látszólag elfogadta, hogy soha nem lehet gyermeke férjétől, Joe-tól, de miután örökbefogadott kislányát, Mírát elvették tőle, teljesen összetört. Paulával együtt egy bárba ment, és alkoholba folytotta bánatát, azonban amikor barátnője otthagyta, egyéjszakás kalandba bonyolódott egy idegennel. Bár Barbi és Joe azóta kibékültek, a férfi nem tud felesége félrelépéséről, és egyelőre nem tudni, hogy lesz-e következménye a lány megbicsaklásának...

 

 


Forrás: Story
#Celebklub#rtl#RTL Klub#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#terhesség#kisbaba#várandóság#énb#énb barbi#kismama

Címlapról ajánljuk