Celebklub

Hidd el, te is szeretnél Fördős Zével és csapatával szülinapozni!

rtl.hurtl.hu

2017. május 26. 16:39

Régóta tudjuk, hogy a Konyhafőnök zsűritagja nem aprózza el, ha evésre kerül a sor. Így van ez az ünneplésekkel is! Most édesapját köszöntötték fel, nem is akármivel! Vigyázat, éhes leszel!

Fördős Zé Instagramját követni meglehetősen veszélyes döntés, hiszen a gasztroblogger mindig nyálcsorgató fotókat posztol a legújabb konyhai kalandjairól. Legyen szó akár egy apukája által főzött borsólevesről, egy csokis muffinról vagy éppen egy bográcsban összedobott rizses lecsóról – garantáltan éhesek leszünk!

Azonban az állandó rohanásban mindig hagynak időt az ünneplésre is a kollégáival, összekötve a munkát a szórakozással! Ilyenkor igazi szülinapi bulik kerekednek a Street Kitchen stúdióban, amit csodás tortaköltemények tesznek még finomabbá!

Most ráadásul Zé édesapját ünneplik!

 

„Buli van nálunk a stúdióban, apukámnak ma van a szülinapja!! Állítása szerint alig múlt 50, de azért ez nem teljesen fedi a valóságot... :D A mákos-fehércsokis-citromkrémes torta @fromjuci műve és isteni finom! ;)” – írta Zé.



Persze, a torta készítője, fromJuci is megemlékezett az ünnepeltről, sőt egy aranyos fotót is kiposztolt Zé apukájával:

 

„Ki más lehetne a legkedvencebb sztárséfem, mint Fördős Lajos, aki ma ünnepli a születésnapját. Nem csak kiválóan főz, de nagyon jó ember is. Imádom!” – írta!
 


És ha már a tortáknál tartunk, nem mehetünk el a Konyhafőnök VIP mellett sem, ahol az édességek mindig óriási kihívást jelentettek a versenyzőknek. Mégis, az egyik legnagyobb küzdelmet a csapatversenyek alatt vívták a desszertek ellen, ahol ráadásul születésnapi tortákat kellett készítenie a versenyzőknek.

A kék és a piros csapat feszült egymásnak az emeletes torta harcban, amiben Ervin, Kati és Steve hármasa az utolsó pillanatig, igazi csapatszellemben rakták össze a tortájukat.

Persze, a nagy torta káosz után jöhetett is a kóstolás! Kíváncsi vagy, hogyan bulizott és tortázott a zsűri?

#Celebklub#RTL Klub#rtl#fördős zé#szülinap#születésnap#torta#ünneplés#Street Kitchen

Címlapról ajánljuk