Celebklub

Itt az új őrület! Ez lesz az idei divat legszexibb találmánya!

rtl.hurtl.hu

2017. május 11. 11:33

A divat változik és folyamatosan megújul. Ám minden évben megjelenik egy olyan kiegészítő, melynek a legextrémebb egyéniségek nem tudnak ellenállni. Az egyik hírességet, már meg is hódította!

A trendek változását nehéz követni, éppen ezért összegyűjtöttünk nektek egy kis segítséget, hogy idén tavasszal is bírjátok az iramot! Most a kiegészítőket vettük górcső alá.

Az egyik változás a táskák méretében és alakjában figyelhető meg. A hátitáskák mellett ismét felbukkannak a kisebb válltáskák, kézitáskák, melyek intenzív, retro elemekkel vannak megspékelve. Debreczeni Zita már be is szerzett egyet! Na és most fogjátok az állatok, visszatér az övtáska is! Persze sokkal kifinomultabb verzióban!

Az ékszereknél továbbra is a méret a lényeg. Végy példát Tücsi csodálatos nyakláncáról!

 


A fülbevalók terén egyre inkább teret hódit a felemás. Egyik cimpádat nyugodtan díszítsd tele, míg a másikba elég egy apróság. A méretektől itt sem kell tartani. Tűzd fel a hajad, ahogy Tóth Andi is, és máris sokkal inkább hangsúlyt kapnak ékszereid.

 


A napszemüveg természetesen továbbra is igen jelentős szerepet kap a kiegészítők között. Idén a formák még extrémebbek. Imádjuk Cinthya Dictator különleges darabját!

 


Ám az összes változás közül a legsokkolóbb, az idei fesztiválszezon legújabb hóbortja, a csillámpopsi! Voksán Virág imádja a különleges dolgokat, így amint volt lehetősége, kipróbálta milyen is ez az új őrület. A Story Extra pedig azt is kiderítette hogyan lehet elkészíteni!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook, Instagram
#Celebklub#divat#vokság virág#kiegészítő#tóth andi#tücsi#debreczeni zita#cinthya dictator#sokkoló#story extra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk