Celebklub

Az X-Faktor énekesnője egy csodálatos dolog mellé állt!

rtl.hurtl.hu

2017. március 21. 13:20

Fejes Szandrát nemcsak a hangja miatt imádjuk, hanem közvetlensége és alázatossága miatt is. A minap pedig ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve. Mutatjuk!

Az énekesnő a tehetségkutató 5. Élő Show-jában búcsúzott a versenytől. Szerencsére nem érezte magát csalódottnak, ugyanis azt mesélte, hogy már azzal valóra vált az álma, hogy bekerült az X-Faktorba.

Szandra az éneklés mellett a színházi munkáit sem hanyagolja le, és mindeközben olyan fontos dolgokra is odafigyel, mint például, hogy ma van a Down-szindrómások világnapja. A csodálatos hangú énekesnő is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, hogy aki csak teheti, pózoljon felemás zokniban, ezzel is a másság elfogadására szeretnék felhívni a világ figyelmét.

„Màrcius 21. A Down-szindrómàsok világnapja. Ennek alkalmàból indult a kezdeményezès, hogy felemás zokniban pózolnak az emberek, ezzel is èrzekeltetve, hogy elfogadjàk a màssàgot! Kérlek ha van időd és tenni szeretnèl egy jó ügyèrt, kapj fel kèt zoknit, oszd meg, ès gondolj ràjuk egy percre!!!”

 

 

Ne felejtsétek, az X-Faktor 2017-ben is folytatódik! Nem kell mást tenned, csak győzd le a félelmeidet, és jelentkezz! Kattints IDE!

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#énekesnő#Karrier#mozgalom#alázat#down szindróma#fejes szandra#X-Faktor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk