Celebklub

Tóth Gabi: „Tiszta energiával, a természet erejével fogtam meg” – INTERJÚ!

rtl.hurtl.hu

2017. március 10. 13:09

Az énekeső legújabb zenei projektjének újdonsült alkotását, melyet Molnár Tiborral álmodtak meg, már több mint harmincezren hallottak. Az X-Faktor női mentora kirobbanó lelkesedéssel árulta el nekünk, hogyan és miért született a Bodzavirág dal feldolgozása.  

Tóth Gabi egy igen fantasztikus megújuláson van túl, ami nem csak külsejét érintette, ugyanis zenei téren is hatalmas átalakuláson ment keresztül. Az énekesnő még a Comet gálán debütált vadonatúj dalával, a Hosszű időkkel, melyet Freddie Shumannal és Lotfi Begive keltettek életre.

 

 

Gabi és kedvese a minap egy igencsak merész és fülbemászó dallammal lepték meg a rajongókat, melyről egy „rögtönzött” klip is készült. A dal ismerősen csenghet, ugyanis az Oscar-díjas rövidfilm, a Mindenki című film főcímdalát dolgozta fel a páros. 

Az énekesnő elmondta, a Bodzavirágot azonnal megszerették. A dal eredeti szerzője, Balázs Árpád gratulált Gabinak és Tibornak a saját „tolmácsolásukhoz”.

„Az új zenei projektjeim, amiket csinálok, pont ez a típusú dallamvilág, szövegvilág jellemzi, és ezért is fogott meg minket, mert nagyon kompatibilisnek éreztük, sajátunknak éreztük.” 
 

 

 

A Bodzavirágot sokféleképpen lehet értelmezni, de ahogy Gabi is elárulta, főleg a tavaszt hordozza magában, de rengeteg más témát is felölel.

„Nekem a tavaszt, de rengeteg témát hordoz magában. Én most ezt nagyon boldogan és szabadon, tiszta energiával, a természet erejével fogtam meg, amikor énekeltem.”


Köztudott, hogy Trap kapitány – aki szintén egy egészen új dologgal rukkolt elő – és Tóth Gabi közösen szerzik a dalokat, melyeken bizony érződik a köztük lévő összhang.

„Tibivel nagyon jó együtt dolgozni, mi így járunk fellépni: beatbox, ének illetve egy gitár. Már egy rezdülésből tudjuk egymásról, hogy ki, mit akar. Ez nagyon fontos a zenészeknél, és ez nálunk nagyon működik.” 
 

 

 

Az énekesnő keményen dolgozik az új projektjén, és mindeközben rengeteg meglepetéssel készül a rajongóknak.

„Íródnak a dalok, a Hosszú idő dalommal nem állt meg a projekt, az volt a kezdő, és jönnek a dalok. Éppen rakjuk össze a nyári turnéra a műsort, zenészekkel hangszereljük, úgyhogy lesznek még itt nagy meglepetések. Sok tervem van.”


Hallgassátok sok szeretettel Tóth Gabi és FMaN Bodzavirág című dalát!



forrás/képek: Facebook
#Celebklub#dal#énekesnő#újítás#hagyomány#premier#tóth gabi#molnár tibor#X-Faktor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk