Celebklub

Fogadjátok sok szeretettel Tóth Gabi legújabb klipjét!

rtl.hurtl.hu

2017. február 16. 11:54

Az énekesnő hatalmas stílusváltáson ment keresztül, és mindezt mi sem bizonyít jobban, mint legújabb dala, és az abból született videoklip.

Gabi egy nagyon izgalmas időszakot tudhat maga mögött. Amellett, hogy az X-Faktor győztesének mentora volt nemrégiben stílusát és alkotónevét is megújította.

A mostantól Totova néven futó énekesnő mindig is szerette az extrém megjelenésű ruhadarabokat és kiegészítőket, ám a változás nemcsak a külsejét érinti, ugyanis zenei téren is hatalmas átalakuláson ment keresztül.

Az énekesnő a Comet gálán debütált vadonatúj dalával, a Hossző időkkel, melyet Freddie Shumannal és Lotfi Begivel közösen alkottak meg. Gabi akkor azt nyilatkozta, hogy ezzel most életének egy igen fontos álma teljesült, és rendkívül büszke az alkotásra.

"Mindig is fontos volt nekem, hogy a magyar népi hagyományainkat, megőrizzük, életben tartsuk! Én most a zenémen keresztül szeretném vinni tovább azokat az autentikus elemeinket, amire nagyon is büszkének kell lennünk!"


A csodálatos dalból elkészült a várva várt videoklip is, mely valóban merész és fantasztikus lett.

„Drága Lelkek! Fogadjátok sok sok szeretettel a Hosszú idők című dalunk music videoját! Nagyon hálás vagyok a kliprendezőnek Miki 357-nek! Köszönöm a manageremnek Schiwert-Takács Lászlónak, hogy hisz bennem! Köszönöm Verebély Marcinak a sok segítséget! Elekes Katának , hogy elvisel és szívügyeként asszisztenskedik nekem!”


Kattints a videóra!

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#zene#változás#stílus#Karrier#videoklip#tóth gabi#totova#X-Faktor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk