Celebklub

Boldog születésnapot kedvenc Séfünknek!

rtl.hurtl.hu

2017. február 10. 11:48

Különleges nap volt a tegnapi, hiszen a Konyhafőnök zsűritagját, Sárközi Ákost ünnepelhettük! A Séf 40 éves lett és erről a kollégái sem feledkeztek meg!

Mi egy szülinap legfontosabb kelléke? Ha nagyon az ételek nyelvén akarunk beszélni, akkor természetesen a tortát mondanánk! Mindenkinek megvan a kedvenc édessége, amit ilyenkor a legszívesebben majszol el a szerettei körében. Miután a Konyhafőnök Séfje most ünnepelte a születésnapját, arra gondoltunk, hogy a torta vonalon haladva a negyedik évad legédesebb pillanataival kívánunk neki csodás születésnapot!

Persze, a Borkonyhán se maradt el az ünneplés, a kollégái is egy cukros kis finomsággal ünnepelték meg Ákost:

Tortából és édességekből a Konyhafőnökben is akadt bőven, és ezek a feladatok mindig nagy kihívásnak számítottak a versenyzőknek, akiknek a többsége nehezebben boldogult a cukormázak világában.

Emlékeztek még arra a feladatra, amikor a versenyzőknek Rozina és Ákos kedvenc desszertjeit kellett lemásolnia? Ha szeretnétek puskázni, hogy vajon minek is örülne a legjobban a Séf, akkor megsúgjuk: az eszterházy tortának!

De nem akármilyennek! Ákos meg is mutatta, számára milyen a tökéletes:

Akadt még torta kaland bőven a műsorban – és biztosra vesszük, hogy Ákos mindegyiknek nagyon örülne –, Hanga és Léni, a Konyhafőnök Junior döntősei például két nagy favoritjukat hozták el az akkori csapatoknak. Ti melyik finomságot választottátok volna?

Azonban ha tortákról beszélünk, akkor nem hagyhatjuk ki a krémek krémjét, az ország tortáit sem! Háromféle torta közül kellett elkészíteniük egyet a csapatoknak, mielőtt azonban választottak volna, Ákos mindegyik nyalánkságról elmondta, hogy miből is állnak, és természetesen azt is, hogy melyik a legkacifántosabb közülük!

Ennyi édesség nézegetés után, komolyan megéheztünk, reméljük a Séf megannyi desszert közül válogathatott a 40. születésnapján!

Még egyszer nagyon boldog születésnapot Sárközi Ákosnak!
 

Kép: Borkonyha Facebook

#Celebklub#rtl#RTL Klub#sárközi ákos#séf#A Konyhafőnök#születésnap#ünneplés#torta

Címlapról ajánljuk