Celebklub

Sárközi Ákos újabb különleges alapanyagra csapott le!

rtl.hurtl.hu

2017. február 3. 13:17

A Konyhafőnök zsűritagjáról már jól tudjuk, hogy mesterien bánik a legkülönlegesebb ételekkel is. Most sem volt ez másképp! Kíváncsi vagy milyen extrém étek került ki a kezei közül?

A főzős showműsor adásaiban szembesülhettünk vele, hogy a Michelin-csillagos séfet bizony semmivel sem lehet meglepni, ha extrém ételekről vagy éppen alapanyagokról beszélünk. Sőt, inkább az volt a felállás, hogy ő sokkolta a versenyzőket hétről-hétről az ételeivel, amelyek közel sem voltak annyira egyszerűek, mint azt Ákos mondogatta.

Akadt is meglepődés bőven! Főleg akkor, amikor a versenyzők csak az elkészült ételt láthatták, de a főzés folyamatát nem kísérhették végig. Vajon mi micsoda lehetett az adott tányéron?

A tintahaltintás csirke egyike volt az első sokkhatásoknak:

Persze, nagyobb és még ennél is látványosabb alapanyag is megfordult a Konyhafőnök konyhájában, ilyen volt például a kardhal is. Az óriási halat meglátva, mindenki megszeppent, de a séf nem hagyta magára a versenyzőket! Megmutatta hogyan is kell feldolgozni egy ilyen extrém alapanyagot.

Emlékeztek még?

A leghangosabb nevetések pedig akkor törtek elő, amikor a csapatversenyek alatt – a végül második helyen végzett – Márk és csapata merész volt, és látatlanba a séf ételét akarták elkészíteni. Arról azonban sejtésük sem volt, hogy a mutatós színes kis kockákból álló étel miből is készült valójában… Meglepődtek, amikor megtudták a választ: borjú fejből!

Ákos persze nem csak a Konyhafőnökben nyúlt érdekes alapanyagokhoz, a Borkonyhán is előszeretettel használnak különlegességeket. Erre a legutóbbi bizonyíték a következő fotó:

 


Kép: Borkonyha Facebook

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Konyhafőnök#sárközi ákos#alapanyag#különleges#polip

Címlapról ajánljuk