Celebklub

Komoly váddal illették az X-Faktor versenyzőjét

rtl.hurtl.hu

2017. január 18. 12:24

Ahogy az lenni szokott, amint valaki belép a köztudatba, rengeteg szempár szegeződik rá. A negatív és pozitív kritikák mellett a pletykák is felütik a fejüket – így van ez az RTL Klub 2016-os tehetségkutatójának énekesével is.

Tóth Gabi mentoráltja élő bejelentkezésben avatta be követőit az életébe tegnap este. Vince Aliz Liza elárulta, hogy hamarosan megjelenik egy dal az ő feldolgozásában, amit a rajongók már nagyon vártak. Ezért a bejelentéshez egy játék is társult közösségi oldalán. Aki a live alatt helyesen tippelte meg kommentben a dal címét, az személyes, névre szóló dedikáló kártyát kap tőle postán.

Később azt is elárulta, hogy ő még csak most kezdett el ismerkedni a magyar előadók szerzeményeivel. Most követőit is arra buzdította, hogy hallgassanak minél több hazai dalt, hiszen nem csak azokból áll országunk repertoárja, amik éppen aktuálisan felkapott slágerek a rádiókban.

A téma kapcsán külön kiemelte az RTL Klub Válótársak című sorozatát, amelyben szintén magyar zenéket hallhatnak a nézők.

Videójában természetesen válaszolt a kérdésekre is, például édesapjáéra is, aki arra volt kíváncsi, hogy mit főzött. Ő pedig szívesen elmesélte, hogy mit alkotott a megmaradt csirkemellből.

Végül rátért a pletykára, ami elterjedt róla a napokban. Többen azt állítják, hogy otthagyta az iskolát, ám az igazság nem ez:

„Iskolába járok jelenleg, ahol magántanuló vagyok”

– zárta rövidre a találgatásokat a Pécsi SZC Zsolnay Vilmos Szakgimnázium és Szakközépiskola diákja.

Érthető, ha szeretne karrierjére is koncentrálni a tanulmányai mellett. Mivel saját bevallása szerint semmit sem veszített, de annál többet nyert a versennyel, felhívta az idei év esélyeseinek a figyelmét, hogy jelentkezhetnek a 2017-es X-Faktorba, ő pedig szívesen válaszol az ezzel kapcsolatos kérdéseikre is.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#x-faktor 2016#tóth gabi#vince aliz liza#pletyka

Címlapról ajánljuk