Celebklub

Fluor Tomi Miamiban flashelget!

rtl.hurtl.hu

2017. január 17. 13:42

Amíg itthon repkednek a mínuszok, a Wellhello frontembere, Fluor Tomi Floridában piheni ki fáradalmait.

Fluornak nagyon húzós volt a tavalyi év, ugyanis a Wellhello felszántotta a fesztiválok színpadait, ráadásul Diaz és Fluor nemcsak a zenével foglalkoztak 2016 utolsó hónapjaiban, ugyanis megjelent nagy játékfilmjük, a #sohavégetnemérős, ami óriási sikerrel debütált a magyar mozikban.

 

 

Természetesen a Wellhello rajongóknak nincs okuk aggodalomra, ugyanis a srácok továbbra is a popszakmában érzik igazán otthon magukat, és gőzerővel készülnek a nyári szezonra.

Bizony, az elnökök júniusban - ahogy azt már megszokhattuk - Budapest legnagyobb szabadtéri színpadán lépnek fel, és azt ígérik, friss dalokkal és megújult dalokkal kedveskednek a Wellhello szerelmeseinek.

 

 

A srácok egyébként tavalyelőtt helikopterrel robbantak be, 2016-ban pedig gőzmozdonnyal érkeztek, így most mindenki azt találgatja, vajon mi következik ezek után…

Az elnökök nyárig sem unatkoznak, ugyanis a dalok nem íródnak meg maguktól, de valljuk be, a hideg, latyakos Budapest nem túl inspiráló, így Fluor Tomi fogta magát, és kiment Miamiba.

Nem sokan tudják, de Miami megjelenik számos videójátékban is, például a GTA-t is a Floridai városról mintázták. Fluor Tomi is erre emlékezett Insta-posztjában, fotójához pedig csak ennyit fűzött:

„GTA-s jó reggelt, Miami Beach!”

 

 

 

 

Tomi megosztotta a világgal kint készített szelfijét is, ami elég menőre sikerült: a rapper fullcapben, fülhallgatóval szelfizik, és természetesen a napszemcsi sem maradt le a képről...

Bár találó lett volna, ha Tomi ezt írja a kép mellé: „Csak pózolok, hogy legyen lájk, hogy lásd, mit csinálnak a legendák!”, a Wellhello fenegyereke valami egészen mást pötyögött a fotó mellé:

„Úton az EF épületébe, atttom jó az idő, szétflesselem a fejem! Bejelentkezem majd egy live-ban a pálmafák közül, hogy meg ne fázzatok!”

 

 

Azon túl, hogy Fluor „szétflesseli a fejét”, nyelvet is tanul, ugyanis az általa említett EF egy elég neves intenzív nyelvtanfolyam.

Az EF Miami Beachen is megtalálható, tágas kampusza pedig saját medencével is rendelkezik, így Tomi elég vagány környezetben sajátítja el valamelyik idegen nyelvet.

Lehet, hogy a Wellhello következő slágere már angolul íródik?

 

 

Mindenesetre egy dolog biztos, amíg Fluor Tomi a graffiti mennyországban tengeti napjait...

Diaz és a többiek új Wellhello dalokon ötletelnek…

"Új Wellhello dalokon ötletelnek az úriemberek"

 

Mi pedig izgatottan várjuk a végeredményt!

 

Forrás: Instagram, Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#wellhello#fluor tomi#florida

Címlapról ajánljuk