Celebklub

Dobó Kata legnagyobb bakija az ágyban történt

rtl.hurtl.hu

2017. január 12. 13:43

Ugye mindannyian tudjuk, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ez alól természetesen a kedvenc színészeink sem kivételek. A Válótársak szereplői őszintén vallottak.

A sorozat Dávidja (Scherer Péter), Noémije (Tóth Andi), Szonjája (Földesz Eszter), Jocija (Lengyel Tamás), Pétere (Nagy Ervin) és Leonórája (Dobó Kata) is elmesélte, mi  volt a legkínosabb sztorijuk eddig.


Scherer Péter úgy véli, hogy ha valaki azonosulni tud a szerepével és benne is tud maradni, akkor a baki, nem baki, hiszen az életet is ugyanúgy élik az emberek. A sorozatbeli lánya pedig egész jó módszert dolgozott ki arra az esetre, ha a színpadon állva egy koncerten elfelejtené a szöveget. Egyszerűen csak odatartja a mikrofont a közönségnek és azt mondja: „Te jössz!”

 

 


Szonja és Joci a valóságban is jó párost alkotnának, ugyanis Eszter és Tomi is hasonló élményeket elevenített fel a Story Extra kamerája előtt. A színésznő egyszer olyan röhögő görcsöt kapott, hogy hátat is fordított a közönségnek. A színész pedig tíz percen keresztül vinnyogott a közönséggel együtt:

 

 


„Leállt az egész és mindenki hahotázott velem.” 


– mesélte Tomi, majd azt is elárulta, hogy ennek hatására több színész is kifutott a színpadról.


Nagy Ervin azt állította, hogy vele még soha nem történt olyan, hogy „csak ott állt és pislogott”, viszont többször kellett már kisegítenie bajba jutott társait.

 

 


Dobó Kata története azonban egészen más volt. A Miniszter félrelép forgatásán esett meg vele, hogy Koltai Róberttel feküdtek az ágyban a szállodai szobában, amikor a Jászai Mari-díjas színművész egy különös történetet mesélt a színésznőnek. Kata úgy tett, mintha ő is szemtanúja lett volna az esetnek, ám kiderült, hogy Róbert csak blöffölt. Amit a Válótársak Leonórája érzett abban a pillanatban, az a videóból kiderül…

Kattints a képre a videóért!

 

 

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#dobó kata#scherer péter#tóth andi#lengyel tamás#nagy ervin#földes eszter#dávid#noémi#joci#szonja#Válótársak#baki#story extra

Címlapról ajánljuk