Celebklub

VV Dávid elveszített valamit!

rtl.hurtl.hu

2017. január 10. 14:25

Az elmúlt napok történései alapján biztos sokan azt gondolják, hogy az ex valóságshow-hős nem csak egy valamit veszített el. Mutatjuk, hogy most miről is van szó egészen pontosan.

Egyrészt búcsút kellett mondania a 36 millió forintos főnyereménynek, pedig már a célegyenesben volt a ValóVilág powered by Big Brother műsorában. Megnyert egy hármas párbajt Micivel és Zsoltival szemben, ám Vivient már nem tudta legyőzni, így ő lett az ötödik helyezett.

 


Még a Villa falain belül mesélt arról, hogy volt olyan időszak, amikor nem tartotta a kapcsolatot családjával, ezért biztos nem volt könnyű ismét hónapokig távol lenni tőlük. December közepén azonban visszatérhetett szüleihez és imádott testvéréhez. 


Ez volt Dávid első dolga a kiesése után:

A napokban felröppent a hír, hogy a Villában szerzett legjobb barátja és húga egymásra talált. Persze rengetegen gratuláltak és szurkolnak a fiatal párnak, természetesen akadtak rosszindulatú megnyilvánulások is. Mint például, hogy Dávid most elveszítette testvérét és lelkitársát, VV Atit is.


Kattints a képre a részletekért!


De amit valójában elveszített, az teljesen független emberi kapcsolataitól. Közösségi oldalán osztotta meg a „szomorú” tényt Dávid:


„Mar csak az izmot kéne visszaszerezni”

 

 


„Óvodában zsírkockának csúfoltak (…) megelégeltem ezt az állapotot, hogy egy dagadék vagyok!”


További fotókért kattints, és nézd meg a videót!


Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#RTL Klub#rtl#vv dávid#ValóVilág#elvesztés#súly#testalkat#izom#külső#edzés#forma

Címlapról ajánljuk