Celebklub

Szilveszteri üzenetek sztárjainktól!

rtl.hurtl.hu

2017. január 2. 18:00

Hírességeink az év utolsó napján rajongóikról sem feledkeztek meg, sőt azt is megmutatták, hogyan töltötték az ünnepi órákat. Összegyűjtöttünk néhányat a legkülönlegesebb videókból!

Az év utolsó napját szeretjük megünnepelni, ám ez mindenkinek mást jelent. Sokan házibulit rendeznek, partiba mennek vagy a meleg szobában, családjuk körében koccintanak az eljövendőre. Sztárjaink sincsenek ezzel másképp. Ráadásul rajongóik legnagyobb örömére, meg is örökítették a szilveszteri pillanatokat.

Tóth Gabi házibulit rendezett, melyről nem akármilyen videót is készített! Egy kihívást teljesítve, a társaság megdermedve áll a felvételen. A vicces jelenetet nem lehetett egyszerű megoldani, ám erről csak néhány mosoly árulkodik.



Földes Eszter videója sem mindennapi. A gyönyörű színésznő ugyanis egy kutyával társalog.  A téma pedig tippünk szerint a petárda lehet, melyet egyikőjük sem preferál.



A Wellhello egy buliból jelentkezett be. A srácok köszönetnyilvánítását hamisítatlan szilveszteri trombitaszó zárta.



Peller Annáék idén otthon maradtak. A hangulatra így sem volt panasz és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint ez a szilveszteri dalocska, melyet az alkalomra írtak!



Peller Anna szerint egyébként az újévi fogadalmakat szinte lehetetlen betartani. A színésznő férje, Mikike pedig kitalálta a legjobb módszert az ígéretek betartására, melyet a Fókusz kameráinak el is árult!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#peller anna#földes eszter#tóth gabi#totova#wellhello#szilveszter#Videó#üzenet#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk