Celebklub

Ham ko Ham: „Büszkék vagyunk”

rtl.hurtl.hu

2016. december 12. 11:59

A zenekar számára ugyan véget ért az X-Faktor, de az igazi élet csak most kezdődik el a srácoknak. Igaz, picit csalódottak, de nincsenek elkeseredve, hiszen rengeteg mindent kaptak az elmúlt időszakban. Már most tudják, merre tovább, és egy titkos projektről is meséltek nekünk.

Az X-Faktor hatodik élő show-ja rengeteg meglepetést tartogatott számunkra, ugyanis elképzelni se tudtuk, hogyan fog alakulni az este. A szombati műsorban az énekesek és mentoraik kedvenc dalai csendültek fel. Egyébként már az este nyitányától elállt a lélegzetünk.

A versenyzők tehát kétszer álltak színpadra, kisebb nagyobb sikerrel. Egyedül Opitz Barbinak dicsérte meg a zsűri mind a két előadását.

Nem irigyeltük a nézőket, nem lehetett könnyű eldönteni, hogy a hatodik élő show-ból kik jussanak tovább a döntőbe. Végül Dmitrij és a Ham ko Ham kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett párbajozniuk szombat este. Ham ko Ham kezdte a párbajt: 

Végül Dmitrij is nagyon odatette magát: 

A döntést végül a nézők hozták meg, ugyanis ByeAlex és Gáspár Laci a zenekart jutatta tovább, Tóth Gabi és Puskás Peti pedig Dmitrijt. Végül pedig a Ham ko Hamnak ért véget az X-Faktor. A fiúk egyáltalán nincsenek elkenődve, ugyanis számukra nem ért véget ezzel semmi. Márkó elmondta, szívébe zárta mentorát, és már alig várja, hogy valami közöset alkossanak.

Most már nemcsak Laci maradt versenyző nélkül, hanem Alex is, aki nagyon sajnálja a fiúkat. A mentor annyit elárult, nem fogja elengedni a zenekar kezét, sőt az is kiderült, hamarosan új kihívások elé néznek majd Alexék.

Ne felejtsétek, most szombaton kiderül, ki nyeri meg a 2016-os X-Faktort! Ti kinek drukkoltok? Ők a döntősök: Opitz Barbi, Mata Ricsi, Gorbunov Dmitrij! 

 

#Celebklub#verseny#döntő#párbaj#dal#ének#ham ko ham#gorbunov dmitrij#byealex#X-Faktor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk