Celebklub

Az X-Faktor mentora is beszállt a trollkodásba?! – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. december 1. 10:46

A tehetségkutató ítészei szombatonként már korán reggel az RTL Klub stúdiójában kezdenek. Rengeteg próba, forgatás, interjú és készülődés vár ilyenkor rájuk. Ha épp fellélegezhetnek, akkor pedig biztos, hogy viccelődéssel ütik el az időt. Pont, mint Tóth Gabi! Nézzétek!

Egyre nagyobb a tét, az X-Faktor színpadán már csak öten fog énekelni most szombaton. A mentorok sem lehetnek nyugodtak, hiszen sosem lehet tudni, hogy a nézőknek épp ki fog tetszeni a legjobban, illetve ki nem. Legutóbb Vince Aliz Lizának kellett búcsúznia a versenytől, mindenki nagy meglepetésére.

De a show-nak folytatódnia kell ugyebár, így Tóth Gabinak már csak egy mentoráltja van, de nem akármilyen. Opitz Barbi eddig minden szombaton elvarázsolta a nézőket.

A rengeteg izgalom és munka mellett azért mindig marad idő egy kis viccelődésre és szórakozásra is. Most Tóth Gabin volt a sor! A zenés, táncolós videója bizony széles mosolyt csalt az arcunkra, és ha őszinték akarunk lenni, már most várjuk a következő trollkodós posztját. Nézzétek:

A video posted by tothgabi (@tothgabi) on

Az énekesnőnek sincs túl sok szabadideje, múlt pénteken például a Comet gálán nemcsak jelöltként volt jelen, hanem színpadra is állt. Az idei díjátadóra rengetegen érkeztek, a hangulat pedig fergeteges volt. De nézd meg a saját szemeddel:

Közben ne felejtsétek el, kettőt kell aludnunk és folytatódik a verseny! Szombaton X-Faktor!

forrás/képek: Instagram
#Celebklub#trollkodás#szombat#színfalak mögött#Videó#mentorok#tóth gabi#X-Faktor#vince aliz liza#opitz barbi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk