Celebklub

Szuper divattippek az X-Faktor mentoraitól!

rtl.hurtl.hu

2016. november 25. 13:02

A kiegészítők nagyon fontos elemei ruhatárunknak, ám a hatalmas választékból nehéz dönteni, mi is passzol hozzánk igazán. Kedvenc ítészeink most adnak néhány ötletet, melyekkel garantáltan trendivé varázsolhatjuk a leghétköznapibb ruhadarabot is!

Van aki nem tud elindulni ékszerek nélkül, ám olyan is akad aki karóra nélkül nem tudja elképzelni az életét. Egy biztos, a kiegészítőkért szinte mindenki odavan. Legyen az nyaklánc, kedvenc gyűrű, esetleg egy sapka, a részünket képezheti egy-egy ilyen darab, amit ha nem viselünk, meztelennek érezhetjük magunkat. Ám ezen divatelemek trendje is változik, és az sem mindegy, hogy mit mihez hordunk. Kedvenc mentoraink most adnak néhány tippet a választáshoz.

Tóth Gabi imádja a kiegészítőket és mindig lenyűgözi rajongóit egy-egy új darabbal. A gyönyörű énekesnő attól sem riad vissza, hogy halmozza a csodás ékszereket.

 


Az őszi dzsekik, pulcsik mellett előkerülnek a jobbnál jobb fejfedők, melyek a morc időjárás ellenére feldobják hangulatunkat és megjelenésünket egyaránt. Az idei ősz nagy slágere a széles karimájú kalap, mely főleg a hölgyek körében népszerű. Ám az urak se keseredjenek el, ByeAlex két variációt is bemutat a fejfedők tárházából.

 


A karóra manapság több, mint egyszerű, az idő mutatására hivatott tárgy. Ékszer, sőt, önkifejező eszköz. Éppen ezért nem mindegy, hogy az ember fia milyet választ. Sokan emiatt nem csak egy órát, hanem többet is hordanak manapság. Puskás Peti számára is fontos ez a kiegészítő. S bár egy jó példánynak borsos az ára, fontosabb szempont, hogy olyat válasszunk, ami jól passzol hozzánk, hisz sokáig hűséges társunk marad, ráadásul egy karóra a külvilág számára is sokat sejtet.

Gáspár Laci is oda van a kiegészítőkért. Nem csak az óra, az ékszer is fontos számára. Ráadásul az énekes az ékes példája annak, hogy egy fullcap is lehet egyszerre elegáns és sportos viselet.

 


A mentort egyébként nagyon megviselte, hogy a legutóbbi adásban saját mentoráltjai közül kellett választania. Őszintén mesélt érzéseiről a Fókusz stábjának.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#X-Faktor#tóth gabi#gáspár laci#byealex#puskás-dallos peti#style#divat#ékszer#karóra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk