Celebklub

Vacsorázz együtt Istenes Bencével!

rtl.hurtl.hu

2016. október 13. 15:40

Ha szeretnél személyesen találkozni és együtt vacsorázni a ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetőjével, most itt a lehetőség!

Az UNICEF #EmergencyLessons kampányának egyik arca Istenes Bence, aki az iskola fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet. "Azoknak a gyerekeknek, akik válsághelyzetben élnek, vagy annak utóhatásaival küzdenek, az oktatás épp olyan létfontosságú, mint az étel és a gyógyszer." - áll a kampány leírásában.

"Nagyon büszke vagyok, hogy részese lehetek az #unicef kampányának, amiben az oktatás fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet! Suliba járni hasznos és menő! #emergencylessons"



Ezúttal három szerencsés együtt tölthet egy estét a műsorvezetővel. Ehhez nincs más dolgotok, mint az osztálytermetekben lőni egy fotót, feltölteni Instagramra, és betagelni rajta Bencét, valamint feltüntetni az #EmergencyLessons hashtaget.

"Vacsizzunk együtt! Töltsetek fel Instára vicces, vidám, mosolygós osztálytermi képet #emergencylessons hashtaggel, és taggeljetek be rajta, hogy lássam! Október végén három embert kisorsolok, akiket elviszek a kedvenc helyemre vacsizni. Hajrááá!!! #unicef"
 

 

Forrás: Instagram

 

#Celebklub#istenes bence#unicef#iskola#vacsora#nyeremény#tanulás#osztály

Címlapról ajánljuk