Celebklub

Mi a közös ByeAlexben és Sebestyén Balázsban? Eláruljuk!

rtl.hurtl.hu

2016. október 6. 17:00

Mivel az X-Faktor mentorai a Morning Show-ban szerepeltek megtudhattuk, ki jelentkezik új fellépő névvel, milyen kapcsolatban áll Gáspár Laci és ByeAlex, valamint, hogy Balázs kit választana Istenes Bencét vagy Alexet?

Tóth Gabi és Gáspár Laci személyesen is jelen tudott lenni az interjún ByeAlex azonban Debrecenben tartózkodott, így csak telefonon tudták elérni Balázsék.

A zenész távollétét egyébként az okozta, hogy Alex nemrég fogszabályzót tetetett fel, ami sajátbevallása szerint nagyon király lett és egyáltalán nem fáj neki, pedig tartott tőle, hogy kellemetlen lesz majd viselni. A rádiósok persze nem értették, miért érezte a fiatalember szükségét annak, hogy szabályozza a fogait, de az X-Faktorlegkritikusabb mentora őszintén bevallotta, hogy nem szeretett mosolyogni, mert úgy érezte nem szabályos a fogsora, sőt azt is elárulta, hogy mélyharapása van, amit persze a műsorvezetők nagyon viccesnek tartottak.

Egyébként Alex, akinek Gáspár Laci szerint az unalom már része az imidzsének meglepő nyilatkozatot tett a műsorral kapcsolatban:

„Az előválogató életem legszebb hónapja volt!”

Balázs erre azt reagálta, hogy az mindig nagyon szórakoztató szerinte is, és ő Alexet is nagyon megkedvelte. Minderre az énekes a következőkkel kontrázott rá:

„Azért szórakoztatlak téged Balázs, mert azt látod, hogy én vagyok a fiatalkori önmagad!”

AKicsi Óriásokházigazdája természetesen nem hagyhatta ezt sem szó nélkül:

„Persze kinézetre Istenes Bence, belsőleg ByeAlex!”

A mentor remélte, hogy ha választania kéne Balázsnak azért őt választaná és nem az X-Faktor műsorvezetőjét,Istenes Bencét.

Miután Alextől elbúcsúztak kollégái és a műsorvezetők, elárultak még néhány titkot Alexről: például, Gabi elmondta, hogy a fiú azt tervezi, színes fogszabályzóban fog megjelenni az élő showkban, Gáspár Laci pedig azt osztotta meg a hallgatósággal, hogy majdnem nem vállalta el a mentorságot ByeAlex miatt:

„Letett ő már ennyit az asztalra?”

Azóta viszont, amióta megismerte kénytelen volt kellemeset csalódni Alexben és nagyon jó barátok lettek, Laci tulajdonképpen az apukájához hasonlította Alexet, aki szerinte valóban őszinte ember és igaz „true arc”.

Sőt, egy alkalommal mikor mindketten Nyíregyházán léptek fel ugyanazon a napon, Laci a fellépése után elment Alex-ék koncertjére, ahol egészen addig az első sorban csápolt, amíg egy szám erejéig fel nem ment a színpadra, hogy basszusgitározzon.

Ezek utánSebestyén Balázs gratulált Lacinak a harmadik gyerekének születéséhez, akit akárcsak a műsorvezető fiát Noel-nek hívnak, egyúttal pedig megnyugtatta az énekest, hogy nem „névírigy”, de nemcsak a gyermekáldást ünnepelhette nemrég Laci, hanem az új „Turn me up” című számát is bemutatták a műsorban.

Lacin kívül pedig Tóth Gabi is új számmal készül, amit nemsokára a nagyérdemű is hallhat, azonban a díva még egy újdonsággal előrukkolt: mostantól ugyanis Totova néven adja majd ki dalait, melyeket most már teljes mértékben ő is ír párjával.

Az új név pedig új stílust is eredményez, ami az etnonak és a modernnek az elegye lesz.

És hogy honnan ered a különleges név?

Szerencsénkre az énekesnő azt is elárulta:

„Pár éve, mikor Szlovákiában léptem fel Gabriella Totova szupersztárova névvel konferáltak fel, ez a név pedig, azóta rám ragadt a baráti körömben is.”

Sőt, Tóth Gabi azt is elárulta az új imázzsal a fesztiválok színpadait célozzák meg!

Ne feledd, a mentorokat láthatod az X-Faktor-ban minden szombaton 20:00-kor az RTL Klub műsorán!

Forrás: class.fm
Képek: Facebook, MorningShow
#Celebklub#X-Faktor#kicsi óriások#tóth gabi#gáspár laci#byealex#sebestyén balázs#istenes bence

Címlapról ajánljuk