Celebklub

Hihetetlen, de nagyot bakizott Sebestyén Balázs

rtl.hurtl.hu

2016. október 2. 18:00

A médiaszereplők is emberek, ők is kerülhetnek kínos helyzetbe. Legutóbb a híres műsorvezetővel történt olyan, ami pályafutása során talán még soha. Heti összefoglalónk következik!

A Kicsi Óriások házigazdája merőben új vállalkozásba kezdett. Egy fogadás miatt ugyan, de elindította saját közösségi oldalát. Balázs az élő bejelentkezéstől sem riadt vissza. Igen ám, de a kellő pillanatban bekövetkezett egy aprócska hiba.

Kattints a képre, és nézd meg, mi történt a híres műsorvezetővel!

Nemcsak Balázst szívta be a social media varázslatos világa, hanem a Barátok közt egyik színészét is. Kiss Péter Balázs is úgy döntött, létrehozza saját hivatalos oldalát a rajongók nagy örömére.

Nézd meg, milyen posztokat tett közzé a színészpalánta, kattints!

A fiatalság bolondság, szoktuk hallani. De nem Palvin Barbinál! A csinos híresség nemcsak divatos, de praktikusak is, így a nyár egyik örökdarabját a hűvösebb évszak beköszöntével is viseli.

Hogy mire gondolunk? Itt megnézheted!

A szombat estéink már soha többé nem lesznek ugyanolyanok, ugyanis elkezdődött a 2016-os X-Faktor válogatója. Garantáltan jól fogsz szórakozni, ha visszanézed a második adás összefoglalóját.

Kattints a képre!

De nem tudunk elmenni szó nélkül a híres séf hihetetlen kalandjai mellett sem. Kíváncsi vagy, mit csinál szabadidejében a Street Kitchen házigazdája?

Mutatjuk! Kattints!

 

#Celebklub#közösségi oldal#kaland#élő bejelentkezés#ősz#divat#sebestyén balázs#kiss péter balázs#fördős zé#palvin barbi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk