KERESÉS search-close

Saját dalaikkal sokkolták az X-Faktor mentorait

szerző:
2016.10.01. 21:55

Batman, Pókember, Androméda-ködből érkező űrlény, piros szemű, szelíd rocker, vetkőzés, megindító történetek, tehetséges énekesek és óriási buliarcok – fordulatokból az X-Faktor második válogatójában sem volt hiány szombat este.

Saját dalaikkal sokkolták az X-Faktor mentorait

Tóth Gabinak, ByeAlexnek, Gáspár Lacinak és Puskás Petinek ráadásul abban a kivételes élményben lehetett részük, hogy saját dalaikat hallgathatták meg egy-egy jelentkezőtől. Igaz, nem minden esetben tudtak ennek felhőtlenül örülni a mentorok...

 

 

volt azonban olyan produkció is, amelynek nemcsak állva tapsoltak, hanem négy igennel juttatták tovább a táborba.

 Szombat este az X-Faktor második válogatóját láthatták a nézők az RTL Klub-on, amelyben az új generációs tehetségek mellett egészen érdekes figurák is feltűntek.

Többek között Batman, Pókember és – az állítása szerint – az Androméda-ködből érkező űrlény is dalra fakadt. Ahogyan a piros szemeit villogtató, vérbeli rockernek tűnő Péter is, aki biztos, hogy nem az X-Faktor segítségével fog kitörni a tejtermékgyártói iparágból, amiben jelenleg is dolgozik. A Franciska és a Kretének nevű formáció csillagszórós-vetkőzős produkciója azonban kétség kívül az egyik legdöbbenetesebb előadás volt a szombati válogatón: Tóth Gabi elmondása szerint eddigi mentorkodása alatt soha nem látott még ehhez hasonlót sem.

 

 Szerencsére nemcsak fura szerzetek, hanem igazi tehetségek is megmutatták magukat az X-Faktor színpadán. Például Gorbunov Dmitrij, aki a háború miatt települt át Ukrajnából Magyarországra, s bár szobrászként dolgozik, a zene és az éneklés úgy érzi, közelebb áll hozzá. Ezzel a mentorok is egyet értettek, hiszen négy igennel küldték tovább a fiút a táborba.

 

 A Dynamite Dudes bohókás párosa óriási bulit csapott, a közönség és a mentorok is hangos ovációval tapsolták őket vissza a színpadra. Ezek után nem is volt kérdés, hogy négy igennel menetelhetnek tovább.

Nem úgy, mint jó pár versenyző, akik elég nagy fába vágták a fejszéjüket azzal, hogy valamelyik mentor dalát próbálták meg elénekelni. Az esetek többségében azonban ezekkel a produkciókkal nem lenyűgözték, hanem inkább elkeserítették a mentorokat.

 

 Kivételek azért persze itt is voltak, például Fehér Lili, aki Gáspár Laci dalát adta elő, vagy a Ham Ko Ham együttes, akik ByeAlex slágerét dolgozták át a saját stílusukra.

 

 


Jövő hét szombaton 20 órától tovább folytatódik az X-Faktor, amelyben idén minden eddiginél nagyobb a tét, hiszen egy luxusutazás mellett összesen 27 millió forintos nyereménnyel jutalmazzák majd az év legizgalmasabb előadóját. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való