Celebklub

Bolondozz te is úgy, mint a Konyhafőnök séfje!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 26. 13:14

Sárközi Ákos egy igazán vagány, Michelin-csillagos séf, aki azon túl, hogy él-hal a szakmájáért, egy igazán laza ember, és nem fél megmutatni humoros oldalát. Most is így volt ezzel!

A negyedik évad kapujában állunk, olyannyira, hogy ma este 18:55-kor már kezdődik is a Konyhafőnök, amelyben végre megismerkedhetünk a megújult zsűrivel: Fördős Zé mellett Wossala Rozinát és Sárközi Ákost köszönhetjük az ítészek pultjában.

Persze, rajtuk kívül a negyedik évadban új gasztro-arcok is érkeznek, akik mindent megtesznek, hogy megfeleljenek – többek között – Ákosnak, a műsor új séfjének.

Fel is kell kötniük a gatyájukat, hiszen Ákos a kreativitást, a szenvedélyt és a tüzet keresi majd a versenyzőkben!

Hogy mit vár az új évadtól? Ákos hosszabban is mesélt róla!

A nagy elvárások mellett persze mindig akad idő egy kis mókára, így van ezzel Ákos is, aki vagány énjét mindig humorral ötvözi.

És hiába mondják mindig a szülők, hogy az étellel nem játszunk, van az a pillanat, amikor az ember nem bír nemet mondani a benne szunnyadó gyermeknek:

Ez a jókedv természetesen az egész zsűrire is kiterjed, hiszen nagyon jó a kémia a hármas között. Ezt a nagy bejelentés napján is láthatta mindenki, sőt Ákosék meséltek is az újdonsült triójukról és a közös kis vicceikről!

Kíváncsi vagy Rozina, Ákos és Zé hármasára? Kattints a videóra!

És ne feledjétek, ma este 18:55-kor kezdődik a Konyhafőnök negyedik évada!

#Celebklub#sárközi ákos#fördős zé#wossala rozina#A Konyhafőnök#4. évad#humor

Címlapról ajánljuk