Celebklub

Lerántjuk a leplet! – Sztárok smink nélkül

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 26. 8:00

Egyre több magyar sztár dönt úgy, hogy megmutatja magát smink nélkül. Ezzel az is a céljuk, hogy felhívják a figyelmet az önelfogadásra. Lássuk, kik azok a bevállalós hírességek, akik őszintén vállalják önmagukat!

Idén a kontúrozás mellett, egyre inkább hódít a „nomakeup” felfogás. Az egyikről akkor beszélhetünk, amikor szinte tökéletes arcot érnek el alapozó segítségével, a másik a lehető legkevesebb smink, esetleg teljesen natúr arc. Egyre több nő választja az utóbbi lehetőséget, köztük sztárjaink is. És hogy miért? Egyrészt, mert szeretnék vállalni önmagukat, másrészt felhívni a figyelmet arra, hogy egy kiló vakolat nélkül is lehetünk gyönyörűek! Összegyűjtöttünk nektek néhány gyönyörű magyar hírességet, akik megmutatják valódi arcukat!

A kezdeményezést D. Tóth Kriszta indította el. A műsorvezető a No smink, no retus elnevezésű kampányával akarta bebizonyítani, hogy egy negyvenes nő is tud ugyanolyan szép lenni a hétköznapokban, mint például amikor egy tévés produkcióban szerepel.

 


Nyári Dia többször is felszólalt már a természetesség és az önelfogadás mellett. Ez a feladat pedig tökéletesen passzol hozzá, hiszen mindenféle festék vagy utólagos retusálás nélkül is elképesztően mutat a képeken.

 


Szabó Zsófi is számos fotót és videót tett közzé, amiben teljesen natúr arccal szerepel. Egy biztos, a Story Extra műsorvezetőjének nincs mit titkolnia!

 


Lilu az a fajta nő, aki egy szájfénnyel és szempillaspirállal jól érzi magát. Azt vallja, hogy a sok smink és műhaj épp elfedné igazi nőiességét.


A műsorvezető és több híresség is őszintén mesélt a smink nélküli mozgalomról, és arról, milyen felszabadító dolog, ha valóban el tudjuk fogadni önmagunkat. 
 

Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#lilu#szabó zsófi#nyári dia#Barátok közt#story extra#smink nélkül#szelfi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk