Celebklub

EXKLUZÍV: távozásának okairól mesélt az Éjjel-Nappal Budapest Marcija!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 23. 12:45

A sorozat rajongói múlt hét csütörtökön szomorú eseménynek lehettek a szemtanúi. A lányok egyik kedvenc szívtiprója úgy döntött, elhagyja az országot, viszont mielőtt végképp lelépett volna a Story Extra elcsípte őt egy interjúra.

Az RTL Klub egyik legsikeresebb műsorát, az Éjjel-Nappal Budapestet már három és fél éve követhetik nyomon a nézők. Rengeteg kalandban, örömben, bánatban osztozhattunk a híres albérlet lakóival.


Marci - a sorozat egyik alapszereplője - bejelentése, hogy elhagyja Budapestet, sőt Magyarországot, mindenkit megdöbbentett. 

A kezdetek óta igencsak csak sokat változott a jóképű macsó, de mint kiderült, belsőleg nem eleget. Ez is közrejátszott a nem könnyű döntésében, hogy Thaiföldön kezd új életet.

„Tudom, hogy az embernek mindig saját magában kell keresnie önmagát, nem pedig a körülmények változásában. Úgy érzem, hiába keresem magamban, egyszerűen valami gátol ebben.”


Kővári Márton, azaz Marci pontosan tudja, milyen sokat köszönhet a barátainak, és főleg kapcsolatainak, szerelmeinek.

„Ezek a lányok mind hozzátartoztak az életemhez, a személyiségfejlődésemhez, mindenkinek nagyon nagy köszönettel tartozom. Nem az a fontos, hogy mennyien voltak, hanem az, hogy milyen kapcsolatban maradtunk.”



Annyi biztos, a szépfiú egyáltalán nem szeret búcsúzkodni, főleg azért sem, mert mindenképp szeretné tartani a kapcsolatot a többiekkel. Persze Marci sincs fából, és ahogy a felvételen is jól látszik, egyszerűen rátörtek a nosztalgikus percek. 

Ha érdekel, mi volt Marci legemlékezetesebb pillanata a három év alatt, kattints a videóra!

 

#Celebklub#kezdetek#búcsú#Külföld#Éjjel-Nappal Budapest#énb marci#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk