Celebklub

Így bulizott Kiss Ramóna Istenes Bencéékkel a Szigeten!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 15. 14:00

Az nem kérdés, hogy a Sziget Európa egyik legmenőbb fesztiválja. Éppen ezért nem meglepő, hogy rengeteg híresség is megfordul az eseményen. De vajon kedvenceink milyen koncertre voltak kíváncsiak? Kivel buliztak? Lássuk!

A Sziget az egyik legrangosabb fesztivál Európában, ráadásul az idelátogatók már nemcsak a koncertek miatt érkeznek, hanem a számos extra program miatt is. A szervezők idén is sok újítást eszközöltek. Ha kíváncsi vagy milyen meglepetésekkel rukkoltak elő, kattints a videóra!

Sztárjainkat is bevonzotta a hely szelleme, éppen ezért rengetegen megfordultak a rendezvényen.

Kocsis Tibi láthatóan bombaformában van, hiszen nagyon odafigyel az egészséges életmódra, ráadásul most készülnek az új dalai is. Az állandó stúdiózás után, bizony ráfér az emberre egy kis lazulás!

 


Istenes Bence és párja a Halott pénz koncertjére látogatott el.

 

Egy pillanat... on

Molnár Andrea nyara eddig elég eseménydúsan telt. Nemrég még New Yorkból jelentkezett be közösségi oldalán a gyönyörű táncosnő, most pedig már a nagyszínpad elől üzent rajongóinak. Sőt egy fura szemüveget is beszerzett a fesztivál kedvéért.

 


Ada, Fluor Tomi társaságában hangolódott a Wellhello koncertjére.

 


Kiss Ramóna imádja a pörgést, és ez az életében is jelen van. A Barátok közt állandó forgatásai mellett, ő lesz a Kicsi óriások egyik csapatkapitánya is. A gyönyörű színésznő most a Szigeten engedte ki a fáradt gőzt. A Halott pénzt várva pedig igazi kis sztárcsapat gyűlt össze.

 


A Fókusz stábja a fesztivál területén barangolva, sok más hírességgel is összefutott. Kiderítették például, hogy Zimány Linda milyen világsztárt vár jövőre a nagyszínpadra, Lajcsi is mesélt a fesztiválos élményekről, Dobó Ági pedig arról, milyen hatalmas pocakkal szigetezni.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Facebook
#Celebklub#sziget#fesztivál#istenes bence#csobot adél#lékai-kiss ramóna#molnár andrea#zimány linda#lajcsi#dobó ági#ada#pintér adrienn#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk