Celebklub

Az Éjjel-Nappal Budapest macsói is elSzigetelődtek

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 15. 18:00

A Sziget Fesztivál nem szimpla fesztivál, sokkal inkább életérzés. Hét nap, huszonegy helyszín, harminckilenc Nagyszínpados fellépő. A Sziget évek óta szinte kötelező annak, aki szereti az igényes zenét, a szervezők pedig idén is komoly fellépő gárdát hoztak össze. Lássuk, hogy Tóth Gabi, Molnár Tibi és az ÉNB sztárjai mivel múlatták idejüket!

Szombat este egy tömeges visszaszámlálás után kezdődött el a color party a Nagyszínpad előtt. Több tízezren szórtak a magasba festékport egyszerre, hogy kiszínezzék a fesztiválozókat, a látvány pedig magáért beszél.

Habár nem pont a color partyra, de az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői, Lali és Kristóf is ellátogattak a Szigetre, és a rajongók legnagyobb örömére több fotót is posztoltak közös fesztiválozásukról.

„Nem számít az eső, mi már kint vagyunk a Szigeten Lalival!”

A szerencsésebbek persze személyesen is találkozhattak az ÉNB szívdöglesztő sztárjaival, de nemcsak Kristóf és Lali, a sorozatból ismert Gréti is kint bulizott a Szigeten, ráadásul nem is akárkivel.

Gréta az egyik legjobb barátnőjével, Nádai Anikóval, a ValóVilág powered by Big Brother háziasszonyával tombolta végig Halott pénz koncertjét.

Az X Faktor egyetlen női mentora, Tóth Gabi szerelmével, Molnár Tibivel bulizott a Szigeten.

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben mindketten rengeteget dolgoznak - ugyanis Gabi az X Faktorban, Tibi pedig a Kicsi Óriásokban bizonyít - a szerelmesek vasárnap este elSzigetelődtek, a közös képük pedig egyértelműen azt bizonyítja, hogy a sok munka még jobban összecsiszolta őket.

A videóért kattints a képre:

Forrás: Facebook

 

#Celebklub#sziget fesztivál#sztárok#tóth gabi#tibi#énb#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk