Műsorújság
RTL Most

A Kicsi Óriások csapatkapitányai között már most teljes az összhang!

A múlt hét péntek a nagy bejelentésekről szólt: kiderült, hogy kik lesznek a gyerek tehetségkutató csapatkapitányai, sőt az is, hogy Sebestyén Balázs lesz a műsor házigazdája.

Oláh Gergő már péntek reggel izgatottan várta, hogy bejelentsék, ő is részese lesz a Kicsi Óriásoknak. Már ekkor kiírta a Facebook oldalára, hogy valami nagyon izgalmassal készül:

„Jóóóó Reggelt :) Én már úton, frissen ropogósan... Ma legyetek résen, fény derül valamire #‎titkosvolt‬ ‪#‎demarnem‬ ‪#‎hihetetlenprojekt‬ ‪#‎nagyonszeretem‬ ‪#‎izgi” - írta ki Gergő.

Nem kellett sokat várni, hogy mi is a nagy titok, hiszen pénteken kiderült, hogy csapatkapitány lesz az ősszel induló tehetségkutatóban!

„VÉGRE nem kell titkolni! Egy eszméletlenül jó műsor részese lehetek! Az RTL Klub új műsora ősztől a Kicsi Óriások!!!! Őrületesen szeretem... Hihetetlen, hogy mennyi Kicsi Óriás van, akik olyan tehetségesek, hogy nem hiszem el... Én az egyik csapat, CsapatKapitánya leszek... És én harcolni fogok értük minden tudásommal! Érdemes lesz nézni!”

Persze, nem ő volt az egyetlen a csapatkapitányok közül, aki boldogan erősítette meg az izgalmas híreket, Kovácsovics Fruzsina is posztolt az eseményről:

„Ősztől indul a Kicsi Óriások az RTL klubon, és abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy én lettem az egyik csapat mentora! Szuper kihívás ez az életemben, elképesztően élvezem! Nagyon várom a szeptembert, hogy Ti is láthassátok, milyen csodálatos dolgok születnek!” – írta posztjában.

Egy-egy kép vagy hálás szó mindenkinél akadt, sőt, azóta Gergő egy aranyos fotót is megosztott, amin mind az öten látszódnak: Kiss Ramóna, Tóth Vera, Kovácsovics Fruzsina, Trap Kapitány és természetesen ő!

 


Tóth Vera is izgatottan mesélt a Fókusz kamerájának újdonsült szerepéről, amire azonnal igent mondott, hiszen imádja a gyerekeket! Hogy mit mondott még az énekesnő az ősszel érkező műsorról? Kattintsatok a videóra!

Kiss Ramóna is mesélt az új kihívásról, és elmondta, hogy az egyik legfontosabbnak azt tartja, hogy a gyerekek feltétlenül megbízzanak benne!

Ha még többet szeretnétek megtudni a Kicsi Óriásokról, kattinsatok ide, vagy látogassatok el a műsor hivatalos Facebook oldalára!

Kép: Facebook

Legnézettebb videók