Celebklub

Bulik, könnyes boldogság és sztáros bejelentések – Ez történt a héten!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 14. 17:55

A héten is volt mindenféle finomság, amiben tobzódhattunk: olimpia-örömök, Sziget-tombolás, izgalmas bejelentések, poénok, cukiskodások és meglepő átalakulások! Visszapörgetnétek őket? Segítünk!

Az utóbbi napok egyik legnagyobb történése – ami szinte senkit sem kerülhetett el – a 10-én elindult Sziget fesztivál volt, ami idén már 24. alkalommal csalogatja a Hajógyári szigetre a bulizni vágyókat. Miután az év egyik legjobban várt koncertdömpingjéről beszélünk, sztárjaink sem hagyhatták ki a fesztiválozást: Nádai Anikó, Ada, Sáfrány Emese és még sok kedvelt hírességünk posztolgatott közösségi oldalán a Sziget-hangulatról.

És ha már hangulat: a Barátok közt színésznőjével, Nyári Diával bevettük a Szigetet és meglestük, milyen is egy igazi Rihanna koncert (sajnos a rajongóknak csalódnia kellett a világsztárban). Ha kíváncsi vagy, hogy Dia hogyan bulizott a Szigeten és mi a legcukibb hagyománya apukájával, akkor kattintsatok a videóra!

Persze, nemcsak „ereszd el a hajam” akadt a héten. A jóleső szabadságérzés és bulizás mellett a szurkolás is fontos szerepet töltött be a szívünkben, hiszen a Riói Olimpia még mindig tart és imádott sportolóink továbbra is rengeteg éremmel tesznek minket boldoggá!

Cserébe pedig mindenki a közösségi oldalán élteti büszkeségeinket. Így volt ez Hosszú Katinka leállíthatatlan aranyáradata és természetesen Szilágyi Áron újbóli olimpiai győzelme után is.

Kíváncsi vagy Áron megható üzenetére, amit a győzelme után írt? Kattints a képre!


A bulik és a büszkeségtől tobzódó érzelmek mellett izgalmas bejelentések is akadtak a héten: kiderült, hogy az RTL Klubon új műsor indul augusztus 29-én, a Nyerő Páros! A műsorban nyolc híres páros verseng a fődíjért, próbára téve kapcsolatukat. Vajon kik teljesítenek a legjobban? Erre a kérdésre a válasz még várat magára, addig is íme a sztárpárok!

Nemcsak ez az egy műsor csalogat minket idén ősszel, hiszen a Kicsi Óriások is megannyi izgalmat ígérnek a nézőknek. A nemrég leleplezett csapatkapitányok pedig már most óriási összhanggal várják a show kezdetét! Megnéznéd az első közös szelfijüket? Itt megtalálod!

És természetesen a hét végére is maradtak izgalmak bőven: az X-Faktor énekesnője, Tóth Andi egy teljesen új hajat villantott Instagramján! A Válótársak színésznője megvált hosszú fürtjeitől és egy szexi rövid fazonnal pózol legújabb fotóján. Hogy a váltás a sorozatnak köszönhető-e? Nem tudni, azonban ha már itt tartunk, Stohl András karakteréről is kiderült pár új infó a második évaddal kapcsolatban!

Ha szeretitek a sztárhíreket és semmiről sem szeretnétek lemaradni, kövessétek a Celebklubot!

#Celebklub#sziget#fesztivál#nyári dia#rihanna#olimpia#hosszú katinka#szilágyi áron#kicsi óriások#Nyerő Páros#Válótársak

Címlapról ajánljuk