Műsorújság
RTL Most

Mi történik Stohl András karakterével a Válótársak folytatásában?

Hamarosan visszatérnek a válófélben lévő párok, sőt egy-két új szereplő is felbukkan majd, hogy kicsit megbonyolítsák az - egyébként sem könnyű helyzetű - pasik életét. A sorozat Bálintja elárulta, hogy mennyi van még hátra, és hogy mire számíthatnak majd a nézők a Válótársak 2. évadában.

Korábban a sorozat főrendezője árult el kulisszatitkokat a második szériáról. Így derült ki, hogy új szereplőkkel bővül a Válótársak színészgárdája.


Kattints a képre a részletekért!

 

 

Most azonban a leginkább hűtlenségiről híres Bálint megformálója, Stohl András avat be minket a folytatás részleteibe. 


„Jó újra találkozni a stábbal, a karaktereinkkel, a színészekkel, viszont ami a nehézséget okozza, az a feszített és rengeteg munka. Sok anyagot kell felvenni, és továbbra is szeretnénk ragaszkodni a minőséghez.”


Arra is kíváncsiak voltunk, hogy milyen az új tagokkal együtt dolgozni, hiszen az első évadhoz képest igencsak kibővült a szereplők listája.


„Ebbe a sorozatba színészeket hívnak, és jó színészekkel jó együtt dolgozni. Azt már lehet tudni, hogy Nagy Ervin az öcsém, és egyben nagy ellenfelem is lesz a Válótársak folytatásában. Vele kifejezetten jóban vagyunk, és jól adjuk a karaktereket is.
Az én karakterem sokat árnyalódott. Az elején csak egy szexmániás figura volt, de ebben az évadban ez nagyon erősen megtörik. Bálint változik talán a legtöbbet ebben az évadban, ami szerintem a megítélésén is sokat fog változtatni.”


Biztos, hogy sokakban felmerül a kérdés, vajon színészként mit gondol Bálintról. Íme a válasz:


„A bulvársajtóban gyakran előjött, hogy ’Stohl önmagát alakítja’. Nekem az a dolgom, hogy eljátsszam a rám bízott szerepet. Nyílván a rendezők is az alapján osztják ki, hogy ki jut eszükbe a karakterről, akivel azonosulni tud majd a színész…”


És ami talán a legfontosabb: mennyit kell még várnunk, hogy újra a képernyő előtt izgulhassunk a párokért?


„A munka háromnegyedén már túl vagyunk, így még két hét van hátra a forgatásokból. Ahogy én most látom, szerintem ez az évad jobb lesz az előzőnél. Az elsőben meg kellett ismerni mindenkit, expozíciós jelenetek és részek voltak, most viszont már nagyon bonyolódnak a szálak, rengeteg fordulat lesz benne sok vicces és dráma részekkel. Nagyon eltalálták ezt az évadot az írok!”


Nézd meg te is Bálint sorozatbeli lakását Stohl András körbevezetésével!

#együttsikerül #maradjotthon