Celebklub

Istenes Bence mindent vitt? – Heti összefoglalónk következik

rtl.hurtl.hu

2016. július 9. 18:00

Beléptünk a nyár legmelegebb hónapjába. Július első hete számtalan meglepetést tartogatott számunkra, úgymint: első babás fotók, szexi villantások, X-Faktor tikok, és jótékonykodó celebek.

Imádjuk Budapestet, a lüktetését, a szépségét és a picit mélabúsan romantikus kisugárzását. Nem tudnánk hosszabb időre elhagyni, de lássuk be, ebben a forróságban inkább menekülünk a betonrengeteg elől. Aki teheti, a hűs habokat választja.

Nyári Dia is milyen jól bevállalta. A Barátok közt sorozat színésze épp Görögországban nyaral. Olyan boldoggá tesz minket, mikor a fiatal szépség megosztja gyönyörű fürdőruhás képeit. Dia sokat sportol és szigorúan odafigyel az étkezésére. Büszke lehet magára a színésznő. Ha kíváncsi vagy a többi fotóra, kattints a képre!
 

Az RTL Klub székháza is üresebb a megszokotnál. Ez igen szembetűnik a lifthasználatkor, illetve az étteremben való sorba álláskor. Az ismert sorozatok sztárjai is vakációznak. A Válótársak szereplői is belevetették magukat a pihenésbe. Például Földes Eszter és párja, Lovasi András láthatóan rendkívül jó programot találtak ki. Nézd!

 

Szabadidő ide vagy oda, egy biztos, a Válótársak második évadának forognia kell, hiszen a stáb rögzíteni akarja mind a 10 részt a nyár folyamán. A Story Extra munka közben lepte meg a színészeket, akik le se tagadhatnák mennyire imádnak a produkcióban dolgozni! Ráadásul néhány titkotokra is fény derült!

Kattints a videóra!

Az X-Faktor háza táján is mozgalmas az élet. A mentorok tüsténkednek, kampányolnak és ezerrel pörögnek. A zsűri egyetlen női tagja is kihasználta a legmelegebb hónap nyújtotta lehetőségeket. Tóth Gabinak is sikerült időt szakítania a pihenésre. A megosztott fotókon egyszerűen ragyog az énekesnő.

Kattints a képre, és meglátod, miről beszéltünk! 

Apropó verseny, ne felejtsétek el, idén a tehetségkutató picit elér az eddigiektől. Hogy ez mit jelent? Most te dönthetsz az X-Faktor mentorainak sorsáról, vagyis arról, hogy kihez kerüljenek az adott kategóriák. Gabi sem volt rest, és megosztott egy videót, amiben elárulja, kit szeretne mentorálni.

Kattints a videóra!

Elkezdődött! Az idei tehetségkutató zsűrijét egyszerűen szétszedik a rajongók, amit sztárjaink imádnak. Persze, van olyan helyzet, mikor terhessé válhat a dolog. Nem mindig fenékig tejfel a celebek élete. Nemrég ByeAlex fejtette ki véleményét arról, hogy miért nem teszi ki kedvesét közszemlére. Kommentje igen meghökkentőre sikeredett.

Kattints a képre és olvasd el a mentor kemény, de jogos véleményét!

Egyébként ByeAlex is elárulta, melyik kategóriát szeretné kapni a későbbiekben. A videóból kiderül!

De ne feledkezzünk meg Gáspár Laci kívánságáról sem, avagy Puskás Peti választásáról. Íme a videók:

 


Nem lenne szép tőlünk, ha az X-Faktor műsorvezetőjét meg sem említenénk, hiszen a héten ő volt a meglepetések nagymestere. Végre elérkezett az idő, és a műsorvezető megmutatta kisfiát. Vigyázat, megható és rendkívül cukor képek következnek!

Kattints a fotóra, és máris láthatod a kis Natant!

 


Ha szeretnétek több celebhírt olvasni, például arról, hogy Madonna szinte az életét kockáztatva segített Afrikában a rászorulókon, akkor látogass el az oldalunkra.

Jó pihenést kívánunk!

 

#Celebklub#július#meglepetések#nyár#buli#titkok#jótékonykodás#x-faktor 2016#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk