Műsorújság
RTL Most

Így töltik a nyarat a Válótársak sztárjai

Arról már mindenki értesült, hogy az RTL Klub sikersorozatának részei megfeszített tempóban, a nagy meleg ellenére is forognak. Most azt is megtudhatjuk, mivel töltik szabadidejüket kedvenc színészeink!

A Válótársak második évadának munkálatai már javában zajlanak és a napi 12 óra forgatás mellett tény, hogy nincs sok szabadidejük a sorozat sztárjainak. Néha azonban nekik is kijár a pihenés, és ki így, ki úgy tölti a szabad perceket.

Gubás Gabi, ha teheti, minden idejét gyermekeivel tölti. Mindemellett zenél egy gyermekzenekarban, melyet nemrég egy zenei díjjal is jutalmaztak! Az biztos, hogy a gyönyörű anyukának rengeteg az energiája!

 


Stohl András sem lazsál sokat! A forgatás mellett állandó színházi szerepei is vannak. Az Őrült nők ketrecében Józan László, a Barátok közt sztárja mellett lép fel rendszeresen. Az előadás egyébként hatalmas sikert aratott.

 


Scherer Péter élete is a színház körül forog! Legutóbb a kézmosás fontosságáról rendezett egy darabot. A színész elmesélte mekkora kihívást jelentett a mű megírása és színpadra álmodása.

Földes Eszter szabadidejét szerelmével, Lovasi Andrással tölti. A pár láthatóan imádja egymást és ezt nem is rejtik véka alá!

 


A színésznő ráadásul most egy újabb szerepben is kipróbálhatja magát, ugyanis ő lesz az RTL Klub új gyermekműsorának, a Kicsi Óriásoknak az egyik zsűritagja. Eszter elmesélte, miért vállalta a tehetségkutatót és mit fog értékelni leginkább egy kisgyermek produkciójában.

Szabadidő ide vagy oda, egy biztos, a Válótársak második évadának forognia kell, hiszen a stáb rögzíteni akarja mind a 10 részt a nyár folyamán. A Story Extra munka közben lepte meg a színészeket, akik le se tagadhatnák mennyire imádnak a produkcióban dolgozni! Ráadásul néhány titkotokra is fény derült!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!


Forrás/Képek: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon