Celebklub

Ő lesz Istenes Bence műsorvezetőtársa az X-Faktorban?

rtl.hurtl.hu

2016. július 3. 14:00

Hamarosan indul az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának hatodik évada az RTL Klubon. A mentorszékekbe ezúttal Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti ül majd, akiket legutóbb arról faggattunk, hogy mivel töltik a nyári hónapokat. Természetesen Istenes Bence sem maradhatott ki a „vallatásból”.

Az X-Faktor műsorvezetőjére rengeteg munka vár az elkövetkezendő időszakban, ettől függetlenül kisfiára, szerelmére és a barátokra is szakít majd időt. A zsúfolt nyár ellenére valószínűleg egy pár napos belföldi utazást is beiktatnak a forró hónapokban. Pihenéssel kapcsolatos tervei mellet egy kifejezetten izgalmas információt is elárult Istenes Bence az RTL Online kamerájának kisfiáról, Natanról.

Kattints a képre, és nézd meg a videót!

 

 

A műsor kezdete előtt még a mentorokra is hosszú hetek várnak, ezért kíváncsiak voltunk, vajon mire számíthatnak a közeljövőben. Ha tippelni kellett volna, hogy vajon ByeAlex mivel tölti legszívesebben az idejét a nyaralós időszakban, valószínűleg csak kevesen találták volna el, hogy videójátékokkal. Pedig ez az igazság! A szavai alapján pedig arra is következtethetünk, hogy egy „új szerelem” van kibontakozóban, ami szintén leköti mostanság a szabadidejét…


Kattints a képre, és nézd meg a videót!

 

 

Az X-Faktor egyetlen női mentora nem sokat pihenhet mostanában, ugyanis egy több dalos albumon dolgozik, emellett pedig természetesen koncertek is várnak rá a nyári főszezonban. Tóth Gabi azt azonban elárulta, hogy különös nyaralást tervez…


Kattints a képre, és nézd meg a videót!

 

 

A zenei rendezvényekről Gáspár Laci sem maradhat le. Habár új dallal és klippel készül, a fesztiválozásra marad ideje, sőt az is kiderült, hogy alkalmanként nem is akárkikkel oszthatja meg koncertélményeit!


Kattints a képre, és nézd meg a videót!

 

 

És végül, de nem utolsó sorban, Puskás Peti is mesélt a terveiről. Elárulta, hogy habár parkoló pályára „kényszerült”, egyáltalán nem bánja az események alakulását.


Kattints a képre, és nézd meg a videót!

 

 

#Celebklub#tóth gabi#byealex#istenes bence#gáspár laci#puskás-dallos peti#nyár#nyaralás#fesztivál#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk