Celebklub

Fluor Tomiék hatalmas elismerést kaptak a VOLT-on

rtl.hurtl.hu

2016. június 30. 13:30

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Wellhello olyan elnöki oklevelet zsebelt be, amilyet korábban még nem soha.

Június elején írtunk arról, hogy a 2016-os Fonogram díjátadó gálán a Wellhello Elnöki ügy című lemeze lett az év hazai modern pop-rock albuma, így a srácoknak volt okuk az örömködésre. Azóta eltelt pár hét, az idő felmelegedett, és hivatalosan is kezdetét vette a fesztiválszezon.

A nyár első, és egyben egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja kedden nyitotta meg kapuit. A 24. alkalommal megrendezett VOLT Fesztiválra már a 0. napon több ezren voltak kíváncsiak, és a szervezők hétvégére mintegy 150 ezer fesztiválozót várnak.

Nemcsak az X-Faktor mentorai, de Fluor és Diaz, vagyis a Wellhello is fellépett a hűség városában. A srácok köztudottan imádják Sopront és a VOLT-ot, ráadásul idén - akár az elnökök - kétszer is színpadra léphettek.

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy, milyen magasról lehet gyorsan a mélybe jutni Sopronban:

 


A Fesztivál himnusza a tavaly májusban megjelent Emlékszem Sopronban című dal, aminek a szövegét Fluor Tomi írta, a zenéjét pedig Diaz szerezte. Persze a srácok nem bízták a véletlenre a sikert, ugyanis a dalban a Halott Pénzes srácok is közreműködnek benne, amitől még nagyobbat szól.

Mondanunk sem kell, hogy a dal egy egész nemzedék himnusza lett, és ha a nyári bulikra gondolunk, rögtön az Emlékszem Sopronban sorai jutnak eszünkbe.

Azon túl, hogy az év videóklipje is a 2015-ös Telekom VOLT Fesztivál himnusza lett, a soproni polgármester is köszönetet mondott a srácoknak Sopron városának népszerűsítéséért.
 

„Ilyet se kaptunk még! Hatalmas jófejség, óriás köszönet!!!!!!!”

 


Forrás: Facebook

#Celebklub#wellhello#diaz#volt fesztivál#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk