Celebklub

Izgalmas foci pillanatok, falatnyi bikinik, cuki sztárok – Őrületes hét van mögöttünk!

rtl.hurtl.hu

2016. június 20. 12:00

Minél tartalmasabban töltjük el napjainkat, szomorú ugyan, de annál jobban repül az idő. Így ne is csodálkozzunk, hogy az elmúlt napok egy szempillantásnak tűntek. Rengeteg minden történt.

Nem is kívánhatnánk magunknak jobb nyár indítót, mint a foci Eb-n frenetikusan szereplő magyar csapat sikereit. Úszunk a mámorban, Budapest utcái, a vidéki városok, a kisebb-nagyobb falvak mind a szurkolók örömittas énekétől hangosak, és nem csak a férfiak... Nem szégyen, ha valaki nő létére imádja a futballt, sőt. A szebbik nem képviselői is elhivatott drukkerekké tudnak ám átalakulni.

Ha kíváncsi vagy arra, miképp ünnepeltek itthon hazánk fiai, nézd meg a videót!

Ha már a szebbik nemnél tartunk, egy nagyon forró, izzasztó napon, mikor az életünkért küzdünk, senki sem szemérmeskedik ruhák hosszával. A legcsinosabb és legdögösebb sztárjaink is ledobták, amit le kellett, és vagányabbnál vagányabb falatnyi bikiniben pózoltak.

Hogy mi az idei fürdőruhadivat? Palvin Barbi megmutatja nekünk! Íme: 

Trend ide, vagy oda, azért be kell valljuk, bizony magányosak lennénk az erős férfiak ölelése nélkül. Hiába a macsó megjelenés, ha a tündéri csöppségekről van szó, akkor a zord külső érző és lágy szívet takar. Össze is gyűjtöttük hazánk legcukibb sztárapukáit, akik minden nehéz feladatból keményen kiveszik a részüket. 

Kattints a képre!

Az örömködésnek itt még nincs vége, ugyanis kiderült, hogy az egyik legnézettebb hazai sorozatnak, a Barátok köztnek hamarosan elérkezik a nyolcezredik része. Ennek apropójaként elhoztuk nektek a Mátyás király tér egyik legnagyobb titkát. Kattint IDE, és less bele!

Emlékeztek még a hétezredik epizódra? Nem? Éld át újra a felejthetetlen pillanatot!

 

#Celebklub#heti összefoglaló#izgalom#foci#bikini#titok#apák napja#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk