Celebklub

Falatnyi ruhákban pózolnak sztárjaink

rtl.hurtl.hu

2016. június 14. 15:56

Itt a nyár, és ez sokak örömére a miniruhák, forrónacik és fürdőruhák időszaka. Kedvenc hírességeink, bájaikat nem szégyellve posztolnak csinosabbnál csinosabb fotókat a közösségi oldalaikon. Összegyűjtöttünk néhányat a legszexibb képekből!

Eljött végre a csajok ideje! A tavasszal kezdődő „lendüljünk formába a nyárra” edzések lassan meghozzák eredményüket, és erre méltán büszkék is lehetünk! Nincsenek ezzel másképp sztárjaink sem. Nem meglepő, hogy a férfirajongók legnagyobb örömére, egyre több zavarba ejtően csinos fotót posztolnak magukról a közösségi oldalaikon. Halkan megsúgjuk, néhány divattippet is elleshetünk tőlük! Lássuk a képeket!

Tóth Andi bombaformában van! Ráadásul nemsokára legújabb klipje is elkészül. Az X-Faktor legutóbbi győztese éppen ezért nem veti meg a forrónacit sem! Az biztos, hogy az énekesnőnek nincs mit szégyellnie!

 


Palvin Barbara bikinis fotósorozatát a legszexibbnek választották… De inkább beszéljenek helyettünk a képek!

Varga Izabella kedvenc ruhadarabja ez a sokat sejtető overáll. A színésznő csodásan mutat benne, ráadásul amellett hogy szuper divatos, nagyon kényelmes is.


Kiss Ramóna is bikiniben pózolt. A Barátok közt színésznője fantasztikusan néz ki, és ezt bátran meg is mutatja egy fotósorozatban! Ráadásul kedvenc sorozatunkban is újra látható az általa alakított Szentmihályi Zsófi karaktere.

Ha érdekel, milyen fürdőruhákban pózolt Ramóna, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#tóth andi#lékai-kiss ramóna#varga izabella#Barátok közt#X-Faktor#palvin barbara#bikini#nyár#szexi#divat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk