Celebklub

Erre számíthatnak majd a versenyzők a mentoroktól…

rtl.hurtl.hu

2016. június 11. 18:00

Nemcsak az derült ki a leleplezés napján, hogy kik ülnek a mentorszékekbe, hanem az is, hogy mit keresnek a versenyzőkben, és hogy mit kapnak majd tőlük az idei tehetségek. Lássuk!

Tóth Gabi is izgatottan várja az új felállást, de azt már most megsúgta az RTL online kamerájának, hogy ezúttal is mindent megtesz mentoráltjaiért, mint ahogy az előző két alkalommal is. Kiegyensúlyozott, magabiztos és letisztult energiát fog közvetíteni idén a versenyzőknek.  Szeretné ugyanis, ha az előadók nem csak a színpadon éreznék jól magukat, de ettől függetlenül ugyanúgy meg fogja mondani nekik véleményét, hiszen ez eddig is bevált.


A hang szerinte nem elég, az X ennél többről szól:

„egy megfoghatatlan, megfogalmazhatatlan veleszületett őstehetség, ami megmozgat valamit az emberben.”

– Gabi célja, hogy megmutassa az országnak, hogy még mindig mennyi tehetség lakozik ebben a kis ékszerdobozban.

 


ByeAlex bevallotta, hogy ő is sokat fog tanulni a műsor alatt például az életről, az önfegyelemről, és arról, hogy milyen érzelmileg emberekhez kötődni. A mentor úgy véli, nem túlságosan empatikus, így kifejezetten nagy kihívás lesz számára az új szerep, de az biztos, hogy lesz mit mondania és mutatnia leendő mentoráltjainak. Szereti az érdekes és izgalmas karaktereket, majd azt is elárulta, mit jelent számára az a bizonyos X. Erre pedig nem árt felkészülniük az idei versenyzőknek!

 


Puskás Peti sem titkolja, hogy mire lesz kihegyezve a verseny alatt. Sőt, azt is elárulta, milyen az igazi karakter:


„Nem lehet behunyni a szemet. Meglátsz valakit, azt vagy szereted, vagy szerelmes vagy belé, vagy vágyakozol utána. Ez a legfontosabb szerintem az előadó művészetben: a vágyakozás, hogy a néző le akarjon veled feküdni.”

 


Hihetetlen volt Gáspár Laci számára, amikor felkérték erre a szerepre, ami saját bevallása szerint is testhezálló feladat lesz, ugyanis pontosan tudja, milyen messziről, kilátástalan helyzetből jönni, és küzdeni. Ez pedig elengedhetetlen a végeredmény szempontjából.

 

#Celebklub#X-Faktor#x-faktor 2016#tóth gabi#gáspár laci#puskás-dallos peti#byealex#mentor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk