Celebklub

Lássuk, mit csináltak a sztárok június első napján!

rtl.hurtl.hu

2016. június 2. 9:00

A tegnapi nappal kezdetét vette az igazi nyár, amit annyira vártunk. A hajunk világosabb lesz, a bőrünk sötétebb, az éjszakák hosszabbak, az élet pedig jobb. De vajon mivel töltötték a sztárok június első napját?

Szabados Ági, az RTL Klub Híradójának műsorvezetője és riportere a barátokkal való kikapcsolódás helyett az egyik könyvével töltötte a szerda délutánt. A bájos híradós elárulta, hogyha csak 5-10 perce van, rögtön előkapja a táskájából a könyvét, ugyanis ennél jobban semmi sem kapcsolja ki.

 

 

 

Dombóvári István az RTL Klub székházából posztolt egy fotót, amihez hozzáfűzte, hogy ez a második otthona. De vajon min dolgozik a stand upos műsorvezető? Reméljük, hamarosan kiderül!

 

 

 

Bódi Sylvi a Fülöp-szigeteken piheni ki fáradalmait, de szokásához híven napozás helyett valami sokkal izgalmasabb dolgot csinált. A barna vadmacska kivételesen nem szörfözött, inkább a szabad merülést választotta, ugyanis szerinte ez a legfinomabb módja az óceánnal való szerelmeskedésnek.

 

 

 

 

Aryee Claudia Dedei, ismertebb nevén Tücsi nemrég még Sebestyén Balázs kanapéján üldögélt és inzultálta Hajós Andrást, a nyár első napján viszont szórakozás helyett a munkát választotta. A bombázó azonban most nem műsort vezetett, hanem edzőruhában villantotta meg tökéletes alakját egy fotózás kedvéért.

 

 

Zoltán Erika Facebook-oldalán osztotta meg követőivel, hogy mivel töltötte június első napját. Az énekesnő pihenés helyett a házimunkát választotta, ugyanis rakott krumplit és tiramisut készített, majd erőt gyűjtött a szekrény pakoláshoz, ami valljuk be, nem kis feladat.

 

 

 

Emlékeztek még, amikor VV Robin Erika örökzöld slágerét, a Túl szexi lányt énekelte a Villában? Bizony, volt ilyen, ráadásul Istenes Bence az előadás közben rengeteg finomságokat öntött a dalolászó srácra.

 

 

Forrás: Facebook

#Celebklub#dombovári istván#szabados ági#RTL Klub#rtl#bódi sylvi#tücsi

Címlapról ajánljuk