Műsorújság
RTL Most

​Mit keresett ÉNB Lali Tücsi szoknyája alatt?

A Gyertek át szombat este! már második évadával szórakoztatja az RTL Klub nézőit. A negyedik adásban fergeteges volt a hangulat, amiről Kiss Ramóna, Tücsi, Geszti Péter, Istenes Bence, Hajós András, és persze az utánozhatatlan Lali gondoskodott.

A játékok még el sem kezdődtek, a kanapén máris elszabadultak a poénok. Perceken keresztül ment az adok-kapok, amiből Lali eleinte nem vette ki a részét. Majd mikor úgy döntött, mégis felszólal, szem nem maradt szárazon – a röhögéstől.

Tücsi simogatással ’inzultálta’ Hajós Andrást, aki teljesen zavarba jött a lány közeledésétől. Lali ezen felbuzdulva megragadta az alkalmat, és egy óvatlan pillanatban megpróbált csapattársa szoknyája alá férkőzni. Ugye mondanunk sem kell, mi lett az eredménye?!

 


Majd mikor Balázs éppen egy kínos incidenséről faggatta Hajós Andrást, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja egyszer csak megunta, és megkérdezte, hogy nem lehetne esetleg valami másról beszélni, ami nem kutyáról szól?! Na, de ki beszélt itt kutyáról? Az biztos, hogy ezzel a szokatlan kérésével azonnal magára vonta a figyelmet, így a további savazást már ő kapta.

 


De csak ekkor jött számára az igazi döbbenet. Megérkezett az első civil játékos, Fanni, aki nem volt szégyenlős, mikor Lalival való közös múltjába kezdett. Az ÉNB szereplője tátott szájjal hallgatta a történetet, mintha maga se hinné el, hogy ez az eset tényleg megtörtént vele. Vagy csak azért fagyott le, mert remélte, hogy ezek az emlékek soha nem kerülnek elő?

 

Azt nem lehet tudni, hogy vajon ettől zavarodott-e teljesen össze Lali, az viszont biztos, hogy felejthetetlen perceket okozott társainak és a nézőknek is a vadonatúj játékban. Ady Endre és Mona Lisa rendesen feladták a leckét neki...

 

Ha lemaradtál volna az adásról, IDE kattintva megnézheted!

#együttsikerül #maradjotthon