Celebklub

Erőszak? – Megszólalt Johnny Depp lánya

rtl.hurtl.hu

2016. június 1. 11:00

Gyűrűzik a botrány a színész magánélete körül. Válásról, bántalmazásról, drogról és alkoholproblémákról beszél a sajtó.

Sajnos eddig tartott a „csendben elválunk, és mindenki megy a saját útján” történet. A sztárpár kapcsolatáról naponta derülnek ki csúnyábbnál csúnyább dolgok. Megy az ujjal mutogatás, amiből a barátok és a hozzátartozók sem maradhattak ki.

 

A photo posted by Amber Heard (@amberheard_) on

 

Közben azt se felejtsük el, hogy a színésznőnek majdnem meggyűlt a baja az ausztráliai rendőrséggel. A kis kiruccanás majdnem börtönnel végződött.

Az egész sztori Amber Heard, a színész kedvesének bejelentésével kezdődött. A színésznő a napokban úgy döntött, beadja a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétek címszó alatt. Gyorsan kiderült, ez a hír csak hab a tortán, ugyanis Amber kitálalt egy ország-világ előtt, és Deppet bántalmazással vádolja. Bizonyíték gyanánt pedig gyorsan megosztotta monoklis képét a sztár.

Közben azt se felejtsük el, hogy a színésznőnek majdnem meggyűlt a baja az ausztráliai rendőrséggel, és Depp igen hősiesen kiállt a nő mellett. A kis kiruccanás majdnem börtönnel végződött.

A színész lánya Lily-Rose Depp nem bírta szó nélkül hagyni a durva eseményeket. A fiatal lány saját Instagram oldalán tette közzé véleményét.

„Az apukám a legaranyosabb és a legszeretőbb ember, akit ismerek, a legcsodálatosabb édesapa számomra és az öcsém számára is, és aki ismeri, ugyanezt mondaná”.

 

A felháborodás áradat itt még nem ért véget. Johnny ex-neje, Vanessa Paradis is kiállt volt szerelme mellett. Az ő véleménye szerint is égbekiáltóan hamisak a vádak.

 

A photo posted by Johnny Depp (@_johnny___depp_) on

 

A színészt most rendesen cibálja a sors, a zűrős szerelemi válság mellett, nemrég hunyt el Depp szeretett édesanyja, akivel igen szoros viszonyt ápolt a férfi.

Ha hiszünk a pletykáknak, akkor elég nagy bajba kerülhet a sztár, Amber ugyanis a családon belüli erőszak mellett drog- és alkoholproblémával is vádolja férjét. A távolságtartást már a színésznőnek ítélte a bíróság. Hogy mi történik pontosan a színfalak mögött, a videóból kiderül.

Forrás/Képek: Daily Mail, Instagram

 

#Celebklub#bántalmazás#válás#bűncselekmény#alkohol#drog#botrány#johnny depp#amber heard#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk