Műsorújság
RTL Most

Johnny Depp már csak ismétli önmagát?

Felröppent a hír, miszerint a színész fogja alakítani a The Libertine című francia film főszerepét. Várjunk csak ez már megtörtént nem? De! Most azonban egy másik történetről van szó, melyben Marion Cotillard is feltűnhet!

Ezúttal Depp nem a csábító grófot alakítja a nálunk Rochester grófja – Pokoli kéj címen futó filmben, hanem egy Brett Ratner által rendezett alkotásban szerepel, amiben Dominique Strauss-Kahn-t játssza. A férfi a nemzetközi valutaalap ügyvezető igazgatója és ő volt az, aki 2011-ben lemondott, miután nagy botrányt kavart azzal, hogy állítólag megtámadott egy szállodai szobalányt!

 


Bár az ügy hamar elült, bizonyítékok hiányában és a fiatal nő hitelességének megkérdőjelezhetősége miatt, a történetet máig homály fedi.

Az incidenst egyébként már filmre vitték 2014-ben, Abel Ferrara jegyzi Welcome to New York címmel, Gérard Depardieu főszereplésével!

A mostani szövegkönyvét Ben Kopit írja majd, a film pedig valószínűleg más címet fog kapni, hogy a már említett 2004-es The Libertine című munkája Johnny Depp-nek ne okozzon kavarodást a rajongóknak!

Arról, hogy a munkálatok mikor kezdődhetnek meg, még nincs hír, ahogy arról sem, hogy a francia színésznő kit alakíthat majd, de a projekt már szóbakerült a Cannes-i Filmfesztiválon is! A két színész már dolgozott együtt a Közellenségek című nagysikerű filmben, ahol Depp minden idők egyik legismertebb gengszterét, John Dillingert játszotta.

Szerintünk a jóképű színész addig sem unatkozhat, hiszen aláírt a Láthatatlan Ember filmhez is, melyben a főszerepet fogja alakítani, valamint ismét elkormányozhatja a Fekete Gyöngyöt is a hajó kapitányaként, a Karib-tenger kalózai 5-ben!

 


Mindeközben pedig arra is akadt ideje, hogy meglepje azokat a rajongóit, akik ellátogattak Disneylandbe. Hála a modern technikának, egy interaktív hirdetőtáblát összekötve egy elrejtett fényképezőgéppel, a Bolond kalapos, Depp mimikáját követve kacsintott, mosolygott vagy éppen ordított, ha nekidőltek! A gyerekeknek bemutatkozott, kalapot emelt, sőt ha úgy adódott, még buborékokat is tüsszentett!

Addig is a két sztárt láthatjuk több filmben is külön-külön, Depp Alice Tükörországban című filmje júniusban kerül a mozikba, melyben ismét magára ölti a Bolond kalapos jelmezét. Cotillardot pedig Michael Fassbender és Jeremy Irons oldalán láthatjuk év végén az Assassin’s Creed-ben, melynek előzetese már megtekinthető!

Forrás: Empireonline.com, EW.com
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók