Műsorújság
RTL Most

Dupla tragédia érte Johnny Deppet

A színészt szerencsétlenségek hada sújtja. Pár nap különbséggel veszítette el a két, hozzá legközelebb álló szeretett személyeket.

Már az első csapás is elég nagy lehetett, ugyanis a színész régóta betegeskedő édesanyja örökre lehunyta a szemét. A sztáranyuka, akinek szívproblémái voltak, istenként imádta fiát, szoros kapcsolatot ápolt vele, szinte mindenhova elkísérte Deppet.

Ha ez mind nem lenne elég, a súlyos veszteség után Johnny szerelme, Amber Heard 15 hónapnyi házasság után bejelentette, hogy elhagyja a sztárt, és beadta a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

 

Ezzel még nincs vége a mélyrepülésnek, ugyanis a színész vagyona is veszélybe kerülhet így. Házassági szerződés hiányában Amber jogosan követelheti az asszonytartást.

Depp és az Oscar-díjra jelölt színésznő egyébként a Rumnapló forgatásán jöttek össze, 2011-ben. Már bőven randiztak, mikor a színész még Vanessa Paradiszal volt házas. Az akkori frigy 14 évig tartott, és két csodás gyermekkel áldotta meg őket a sors.

 

Szerencsére a színész karrierje törtetlen, sőt a napokban érkezik a mozikba az Alice Csodaországban folytatása, melyben Depp is szerepel.

Azt azért nem tudjuk elfelejteni, mekkora hírverése volt, hogy bekötik a híres kalóz fejét. Mára biztos ő is úgy gondolja, bárcsak ne tette volna. Nézd meg a videót!

 

Forrás/Képek: Daily Mail, Instagram, Tumblr

#együttsikerül #maradjotthon